Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Sfeervolle badkamers

Sfeervolle badkamers ontstaan door de kiezen voor een goede combinatie van kleuren en materialen. Met stijlvolle verlichting onderschrijven we de sfeer.

Badkamermeubels De Eerste Kamer

De massief houten badkamermeubels van De Eerste Kamer worden op maat gemaakt. Een meubel met houten planchetten geeft doorgaans een luchtig effect in de badkamer. Op de houten badkamermeubels kunnen verschillende wastafels worden geplaatst. Stijlvolle kranen en een verlichte spiegel zorgen ervoor dat het plaatje helemaal klopt.

Ingebouwde wastafelkranen

Met ingebouwde wastafelkranen ontstaat er meer rust in de badkamer. Bij het gebruik van waskommen is het belangrijk dat de waterstraal in het hart van de kom terecht komt. Dit voorkomt gespetter.

Zachte regenstralen

In de inloopdouche kan worden genoten van de zachte regenstralen van de regendouche. De regendouches hebben een minimale waterhoeveelheid nodig door de ingebouwde systemen.

meer van deze professional

Landelijke badkamer

Bij een landelijke woonstijl past een landelijke badkam...

Wellness badkamer

Genieten! Deze exclusieve badkamer is zeer luxe en comp...

Design badkamer

In deze design badkamer is de zwevende wastafel een ech...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.