Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Complete badkamer

In deze complete badkamer zien we geweldig mooi badkamerdesign!

Stalen douchewand met radiatorfunctie

De luxe inloopdouche is afgeschermd met een stalen douchewand met radiatorfunctie. De zwarte kleur zien we ook bij de kranen en accessoires die zijn toegepast in deze complete badkamer.

Exclusief badkamermeubel

Het massief eikenhouten badkamermeubel is op maat gemaakt en voorzien van twee design waskommen. Boven het badkamermeubel is een maatwerk spiegel gemonteerd. De twee wastafelkranen zijn ingebouwd in deze spiegelwand. Dat ziet er bijzonder mooi en strak uit!

Vrijstaand design bad met zwarte badkraan

Het vrijstaande design bad past qua materiaal en uitstraling uitstekend bij de waskommen en het toilet. Heel sierlijk pronkt achter het bad de zwarte vrijstaande badkraan. De complete set ziet er zeer stijlvol uit!

Meer lezen over
'Complete badkamer'?

meer van deze professional

Prachtige badkamer

Genieten en ontspannen, dat is het motto voor deze prac...

Mooie badkamers

Mooie badkamers kenmerken zich door kwalitatief hoogwaa...

Exclusief genieten

Deze exclusieve badkamer is ingericht met schitterende ...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.