array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(27) "www.eerstekamerbadkamers.nl" ["path"]=> string(1) "/" }
Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Eerste Kamer

Exclusieve badkamer

In deze exclusieve badkamer staat een schitterend badkamermeubel met twee opzetwastafels. De warme kleur van het houten badkamermeubel past uitstekend bij de natuurlijke look van de wand- en vloertegels. Het vrijstaande bad, de inloopdouche en het zwevend toilet maken deze exclusieve badkamer compleet!

Inloopdouche

In de inloopdouche kan gebruik gemaakt worden van de hoofddouche en van de handdouche. De handdouche heeft de strakke vormgeving van een microfoon. De verzorgingsproducten hebben een plekje gekregen in de ingebouwde nis van RVS. De royale inloopdouche is afgeschermd met een glazen douchewand.

Vrijstaand bad

De ronde vormgeving van het vrijstaande bad past goed bij de opzetwastafels en het zwevend toilet. Het vrijstaande bad is voorzien van een thermostaatkraan met handdouche.

Zwevend toilet

Het zwevend toilet van het merk Sphinx is rimfree. Dat betekent dat er geen spoelrand in het toilet aanwezig is. Het toilet is daarom bijzonder hygiënisch in gebruik. De bedieningsplaat van het toilet en de badkameraccessoires zijn afgestemd op de kranenlijn in deze exclusieve badkamer.

Meer lezen over
'Exclusieve badkamer'?

meer van deze professional

Modern met marmer

Op de vloer en achterwand van deze moderne badkamer zie...

DEK-Design Wall Smart

Geniet dagelijks van de DEK-design Wall in uw badkamer....

Landelijke badkamer

Bij een landelijke woonstijl past een landelijke badkam...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.