Exclusieve badkamer

In deze exclusieve badkamer staat een schitterend badkamermeubel met twee opzetwastafels. De warme kleur van het houten badkamermeubel past uitstekend bij de natuurlijke look van de wand- en vloertegels. Het vrijstaande bad, de inloopdouche en het zwevend toilet maken deze exclusieve badkamer compleet!

Inloopdouche

In de inloopdouche kan gebruik gemaakt worden van de hoofddouche en van de handdouche. De handdouche heeft de strakke vormgeving van een microfoon. De verzorgingsproducten hebben een plekje gekregen in de ingebouwde nis van RVS. De royale inloopdouche is afgeschermd met een glazen douchewand.

Vrijstaand bad

De ronde vormgeving van het vrijstaande bad past goed bij de opzetwastafels en het zwevend toilet. Het vrijstaande bad is voorzien van een thermostaatkraan met handdouche.

Zwevend toilet

Het zwevend toilet van het merk Sphinx is rimfree. Dat betekent dat er geen spoelrand in het toilet aanwezig is. Het toilet is daarom bijzonder hygiënisch in gebruik. De bedieningsplaat van het toilet en de badkameraccessoires zijn afgestemd op de kranenlijn in deze exclusieve badkamer.