Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Eerste Kamer

Design badkamer

In deze design badkamer is de zwevende wastafel een echte blikvanger. Puur maatwerk waarin de liefde zichtbaar is voor mooie materialen.

Inloopdouche

Achter de zwevende wastafel is de inloopdouche geplaatst. De glazen douchewand is op maat gemaakt. Dit geeft een prachtig ruimtelijk effect. De glazen douchewand is 140 centimeter breed. De bevestigingsprofielen zijn sierlijk en passen goed in deze moderne badkamer. De kranen in de douche zijn van het merk Hotbath. De serie Bloke kenmerkt zich door de rechthoekige vormgeving.

Meer lezen over
'Design badkamer'?

meer van deze professional

Complete badkamer

In deze complete badkamer zien we geweldig mooi badkame...

Pure Wellness

Deze riante whirlpool van Cleopatra ligt zeer comfortab...

Modern met marmer

Op de vloer en achterwand van deze moderne badkamer zie...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.