Profielfoto van De Eerste Kamer
De Eerste Kamer
De Kreek 6, 3871 MM Hoevelaken
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
09:30 - 15:30
zondag
Gesloten

Design badkamer

De luxe spat van deze design badkamer af! Wat is het een prachtige combinatie, de marmeren tegels met de gouden kranen.

Grote keramische tegels met een fraaie marmerlook

Op de vloer en wanden zijn keramische tegels aangebracht met een marmerlook. Het formaat van deze tegels is 1,2 bij 2,6 meter waardoor je nauwelijks voegen ziet.

Het exclusieve badkamermeubel

Het badkamermeubel met wastafel is van het merk DEK-Design. Het vrij hangende meubel is 160 cm breed en gemaakt van massief eikenhout in de kleur Gentle Black. De mat witte wastafel is van solid surface gemaakt en mooi strak gevormd met zachte rondingen erin. Boven het badkamermeubel hangt een verlichte spiegel die voorzien is van een strak  kader. Dit strakke kader zien we ook weer terug rondom de glazen douchewand. Zo vormen alle kleuren en materialen een luxe eenheid.

Gouden design kranen

De design kranen in deze badkamer zijn uitgevoerd in brushed gold. Super chique en stijlvol in deze setting! De wastafelkranen en vrijstaande badkraan zijn van het merk AXOR, serie Starck Organic. Ook de twee schitterende lampshowers zijn van het merk AXOR. Deze gouden kranen zijn abosluut een sieraad voor deze design badkamer.

Het vrijstaande bad

Het luxe vrijstaande bad is heel fraai op een verhoging geplaatst. Daardoor krijgt het bad nog meer allure. De maatvoering van het bad is 190 cm lang, 90 cm breed en 60 cm hoog. Het is een heerlijk ruim bad dat bovendien zeer comfortabel ligt.