Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Dit zijn dé badkamertrends van 2022 | Hotbath

Dit jaar doen we nog een stapje verder wat betreft badkamertrends. Kleurcombinaties, ton-sur-ton, badkamers en-suite en nog veel meer! Lees snel de trends

Dit jaar doen we nog een stapje verder wat betreft badkamertrends. Tegenwoordig is een badkamer allang niet meer een plek om alleen je tanden te poetsen en jezelf klaar te maken voor de dag. Deze ruimte is afgelopen jaren veranderd naar een echte thuisspa en een plek om van de dagelijkse hectiek te ontsnappen. Dit zijn de badkamertrends van 2022!

Trend 1: Creatief met kleuren
Wees lekker creatief en start met mixen van materialen en kleuren! Het combineren van verschillende materialen en kleuren is namelijk helemaal hot. Of je nu gaat voor ton-sur-ton, zie trend hieronder, of juist hele verschillende kleuren, het kan allemaal. 

Trend 2: Betoverend marmer
Ook in 2022 zien we weer veel marmer in de badkamer. Marmer geeft je badkamer direct een betoverende uitstraling en staat zeer elegant in combinatie met opvallende kranen. Denk bijvoorbeeld aan kranen uit de living colour reeks in geborsteld of gepolijst messing of geborsteld koper. 

Trend 3: Ronde vormen
Grote ronde spiegels met verlichting is ook dit jaar een trend die we veel zien terugkomen. Ronde of ovale spiegels laten de ruimte optisch groter lijken. Speel voor een kleinere badkamer dus niet op safe, deze vraagt juist om een spiegel van groot formaat.

Lees alle trends op de website