Foto: X2O-1800-vierkante-meter-badkamerinspiratie-Boulevard-Cruquius

X²O opent 1.800 m² badkamerinspiratie op Boulevard Cruquius

Op 1 februari a.s. opent X²O de deuren op Boulevard Cruquius in de Haarlemmermeer. Dit brengt het totaal op 23 X²O-winkels in België en Nederland.

Vanaf dan kunnen particulieren in Cruquius en omgeving bij X²O terecht voor 1.800 m² badkamerinspiratie voor elk budget en advies op maat.

De gloednieuwe winkel op Boulevard Cruquius is maar liefst 1.800 m² groot, verspreid over twee verdiepingen. Bezoekers kunnen er 75 verschillende realistische badkameropstellingen bezichtigen, advies krijgen van badkameradviseurs en inspiratie opdoen voor hun nieuwe badkamer. De ruime showrooms zijn één van de unieke punten van X²O. De badkamerspecialist wil zijn klanten een zo volledig mogelijk overzicht geven van de badkamermarkt anno 2018.

Uniek concept

X²O biedt de meest uitgebreide keuze aan badkamerinrichting, zowel in prijs als in materialen, afmetingen en kleuren. Het ruime assortiment omvat badkamermeubilair, baden, douches, toiletten en radiatoren.

Frederik Waelkens, COO van X²O Badkamers: "Of het nu gaat om een budget badkamer of een high-end inrichting, we hebben in onze nieuwe vestiging in Cruquius het assortiment én de adviseurs in huis om elke badkamerdroom te realiseren. En dat alles met een messcherpe prijs-kwaliteit verhouding met standaard tot 50% korting op Alle merken. X²O werkt met een unieke 100% prijstransparantie. Dat wil zeggen: onderhandelen is niet nodig, iedereen profiteert van dezelfde voordelige prijzen. Bovendien kan ruim 95% van ons assortiment snel uit voorraad worden geleverd."

Ambitieuze groei zet stevig door

In amper twaalf jaar tijd groeide X²O met 18 winkels uit tot marktleider op de Belgische particuliere badkamermarkt. Nu boekt het ook in Nederland mooie resultaten. Na Breda, Den Bosch, Eindhoven en Barendrecht opent X²O nu in de Haarlemmermeer, op Boulevard Cruquius, zijn vijfde Nederlandse winkel.

"De afgelopen jaren hebben we een sterke groei gekend in België. Nu zijn we ook in Nederland aan een fors groeitraject begonnen. X²O is een echte en unieke badkamerspecialist. Wij brengen een uniek assortiment dat men nergens anders vindt, voor prijzen die men nergens anders vindt. Dat is zonder twijfel één van de belangrijkste sleutels tot ons succes", vertelt Frederik Waelkens, COO van X²O Badkamers. "We streven ernaar om op de middellange termijn naar een landelijke dekking te gaan."

Reacties