Foto: Colorboards-keuco

KEUCO COLORBOARDS van glas: kleur in de badkamer

Individuele badkamerinrichting met op maat gemaakte COLORBOARDS van KEUCO

Individuele badkamerinrichting met op maat gemaakte COLORBOARDS van KEUCO. www.europeanbathrooms.com

Meer dan ooit wordt de badkamer gezien als een zelfstandige woon- en leefruimte, als ruimte waar je je kunt terugtrekken om je te ontspannen, te verzorgen en goed te voelen. Hiervoor is een aangename sfeer nodig met een mooie vormgeving en individuele accenten. Kleuren bieden een bijzondere mogelijkheid voor de inrichting van de badkamer. Met kleuren zijn ruimtes optisch groter of kleiner te maken en met kleuren kunnen stemmingen en sferen worden geschapen. Kleuren roepen emoties op, ze werken verfrissend of rustgevend. Met de juiste kleur wordt de badkamer een heel persoonlijke oase. Kleuren beïnvloeden ons zowel optisch als psychisch. Zo worden blauw en groen als ontspannend en rustgevend ervaren, geel en bruin als warm en harmonisch en rood en paars als opwekkend en vitaliserend. Veel ruimtes zijn ingericht volgens een typologische indeling van vuur, water, aarde en lucht. Als innovatief leider in de sanitairbranche heeft KEUCO zich met de COLORBOARDS aan het thema kleur in de badkamer gewijd.

Brede kleurrijke inrichting

Met de nieuwe COLORBOARDS van glas maakt KEUCO een brede kleurrijke inrichting mogelijk volgens de individuele behoeften en eigenschappen van de ruimte. De COLORBOARDS zijn in de actuele kleuren antraciet, rood, groen, paars en wit verkrijgbaar. Maar ook andere RAL-kleuren kunnen naar wens van de klant worden gemaakt. Het aan de achterzijde gelakte glas valt op dankzij de bijzondere diepe glans en de hoge onderhoudsvriendelijkheid en is bovendien vuilafstotend. Alle COLORBOARDS zijn van 10 mm dik veiligheidsglas gemaakt. Veiligheidsglas is zeer temperatuurbestendig, stootvast en buigzaam. De onderkant van het glas wordt met zeefdruk in een kleur bedrukt.

Maatwerk

In toenemende mate wordt bij de inrichting van de badkamer de wens naar individuele oplossingen en maatwerk steeds groter. Met de nieuwe COLORBOARDS biedt KEUCO ook hiervoor altijd een passende oplossing. De breedte van het COLORBOARD wordt op maat gemaakt of als oplossing voor nissen, halve nissen of vrijstaand, als enkele of dubbele wasplaats. De verschillende uitsparingen in het front zorgen voor handige functies zoals de handdoekhouder of de houder voor tissues. Door middel van zijdelingse functie-elementen kunnen bouwkundige ongelijkheden probleemloos geëgaliseerd worden. De functie-elementen zijn naar keuze in wit met en zonder contactdoos verkrijgbaar.

Vele combinatiemogelijkheden

Dankzij de vele combinatiemogelijkheden met wastafels en armaturen bieden de COLORBOARDS maximale planvrijheid voor hoge architectonische eisen. Met de ronde opzetwaskom van de Edition 300 en de ovale opzetwaskom van de collectie ELEGANCE biedt KEUCO oplossingen op maat voor badkamers van alle grootten, zowel particulier als projectmatig en zowel voor enkele als dubbele wastafels.

Ook voor de armaturen is er een grote planningsvrijheid: u kunt kiezen uit de wandarmaturen of de wastafelarmaturen van de Edition 300 of de collectie ELEGANCE. Voor extra comfort kan de optionele ingebouwde vloeibare-zeepdispenser van de serie ELEGANCE geïntegreerd worden.

Geheel compleet

Voor een complete, afgestemde inrichting van de wasplaats biedt KEUCO ook voor de breedte lichtspiegels op maat aan in twee hoogten. De bijpassend gekleurde glazen platen onder het COLORBOARD zorgen voor extra legplaats. Wat bijzonder is aan de buitenste verticale verlichting is de lichtval naar links en rechts. De beide soorten verlichting functioneren als spiegellicht en als ruimteverlichting en zijn apart schakelbaar. Voor sfeerverlichting van de ruimte is de tl-lamp optioneel ook in rood verkrijgbaar en brengt daarmee ook voor de verlichting kleurrijke speelruimte in de badkamer.

Reacties