Foto: 2014/sanidrome-badkamer-inspiratie-dagen.jpg

Badkamer Inspiratie Dagen bij Sanidrõme

Van vrijdag 11 april tot en met zondag 13 april a.s. houdt Sanidrõme voor de tweede keer haar Badkamer Inspiratie Dagen.

Maar liefst 26 Sanidrõme showrooms, verspreid over Nederland, openen tijdens de inspiratiedagen hun deuren om belangstellenden de showrooms te laten beleven, producten uit te testen, inspiratie op te doen en zich uitgebreid te laten informeren over wat Sanidrõme in huis heeft. De bij Sanidrõme aangesloten installatiebedrijven met badkamershowroom zijn specialisten in het adviseren, ontwerpen, leveren en installeren van badkamers, toilet- en wellnessruimtes, tegelwerken in het hele huis en installatiewerken. In de showrooms worden diverse complete badkameropstellingen in uiteenlopende stijlen en een uitgebreid assortiment tegels gepresenteerd. Tot en met 31 december 2014 is de aangepaste btw-regeling (van 21% naar 6%) op renovatiewerkzaamheden van kracht, wat het verbouwen van de badkamer of toiletruimte nu heel interessant maakt.

Van vrijdag 11 april tot en met zondag 13 april a.s. houdt Sanidrõme voor de tweede keer haar Badkamer Inspiratie Dagen.

Via de website van de betreffende Sanidrõme showroom kunnen geïnteresseerden zich vooraf aanmelden voor een gratis ontwerpsessie. Op het afgesproken tijdstip wordt vervolgens gezamenlijk een eerste ontwerp van de nieuwe badkamer of toiletruimte gemaakt.

Bekijk de showroomadressen, openingstijden, het programma per showroom met diverse testactiviteiten en speciale acties op de website van Sanidrõme. Bezoekers van de inspiratiedagen ontvangen ook nog eens een leuke goodiebag met voordeelcheques!

Meer informatie: www.sanidrome.nl

Publicatiedatum: 27 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties