Moderne behaaglijkheid

Villeroy & Boch biedt met functionele meubelcollectie ‘Legato’ volop keuze voor jarenlang plezier.

Thuis in elke interieur stijl

Legato, de meubelcollectie van Villeroy & Boch, wordt gekenmerkt door een tijdloos, elegant design en perfect op elkaar afgestemd meubilair die gecombineerd kan worden met veel Villeroy & Boch opzetwastafels. Legato is eenvoudig te combineren met elke interieurstijl.

Villeroy & Boch heeft gekozen voor een minimalistisch en elegant ontwerp met geraffineerde details voor Legato. Een hoogtepunt van het ontwerp is de schuine, dunne rand van het wastafelblad die de onderkast een indruk geeft van lichtheid. Het wastafelblad lijkt bijna te zweven. Dit effect wordt versterkt door de optionele LED-verlichting voor onder het wastafelblad. Het front van de meubels heeft geen uitstekende handvatten en ligt gelijk met de lijnen van de onderkast, hierdoor wordt er een duidelijke, consistente en harmonieuze esthetiek gecreëerd.

Tal van meubelen en kleurvariaties

VB_ISH_Legato_0b8cf36f7d005_308_248.jpg

Er is er keuze uit twee varianten wastafelkasten. De eerste heeft een hoogte van 51 centimeter en twee uitschuifbare lades. De tweede kast heeft één uitschuifbare lade en een hoogte van 34 centimeter. Beide versies zijn verkrijgbaar in de breedtes 45 centimeter tot 160 centimeter. Vanaf 120 centimeter kunnen de uitschuifbare lades worden verdubbeld. De uitschuifbare lades zijn voorzien van een praktisch interieur en kunnen gemakkelijk geopend en gesloten worden dankzij de verzonken handgrepen. De wandkasten kunnen ook worden voorzien van poten. 

Het gevoel van orde in de badkamer wordt versterkt door de halfhoge zijkast met twee uitschuifbare lades en een deur. Eveneens zijn er twee grote zijkasten verkrijgbaar met twee uitschuifbare lades of twee deuren. De zes kleuren Glossy White, Glossy Grey, White Matt, Terra Matt, Oak Graphite en de moderne warme hout tint Elm Impresso zorgen ervoor dat Legato naar eigen smaak kan worden samengesteld.

Door de ingetogen designtaal en diverse kleuren van Legato zijn de meubels uitstekend te combineren met verschillende wastafels uit de collecties Loop & Friends, My Nature, Memento, Aveo New Generation en de nieuwe serie Architectura. Een spiegel van More to See, nu ook verkrijgbaar met LED-verlichting, of een spiegelkast van de serie My View zorgt voor de finishing touch.