Detremmerie – Nieuwe producten op Batibouw 2019

In het voorjaar 2019 introduceert Detremmerie tal van aanvullingen op het succesvolle No Limit assortiment.

12 Januari 2019

Zo brengen we 2 nieuwe matte kleuren op de markt, Dark ecru en Cloud grey, welke perfect aansluiten op de matte trend van het moment en leverbaar zullen zijn op alle No Limit kasten.

In het najaar van 2017 brachten we reeds zwarte open frames op de markt, waar we afgelopen zomer nog verschillende spiegels met zwarte frames aan toevoegde. Nu maken we ook de Malibu straight (M2) greep leverbaar in matzwart. Deze is per direct leverbaar op alle kasten welke reeds leverbaar zijn met de M1 en M2 greep uit rvs.

Op zoek naar een stoerdere look voor je badkamermeubel? Neem dan een wastafel uit beton! Voor zowel de No limit 20 (toiletmeubelen) als de No Limit 45 hebben we wastafels ontwikkeld uit beton welke in diverse afmetingen en 2 kleuren beschikbaar komen.

Ga je meer voor de luxe en trendy uitstraling van marmer? Ook dat kan vanaf nu binnen het Detremmerie No Limit programma! De marmer wastafels en opzetkommen komen beschikbaar voor verschillende No Limit dieptes en in 3 kleuren: White, Black en Emparador brown.

Dit alles zullen wij in februari op Batibouw presenteren, kun je zo lang niet wachten? Al deze nieuwigheden staan reeds uitgebreid gepresenteerd in onze showroom te Beveren-Leie!

En dit is nog niet alles: er is meer maatwerk nieuws op komst!

Batibouw is voor de Detremmerie dé beurs, naast tal van aanvulling op het omvangrijke en succesvolle No Limit programma zoals: 2 nieuwe matte kleuren, zwarte opleggrepen, wastafels uit beton en marmeren wastafels en opzetkommen. Presenteren we u nu ook: Detremmerie Architect.

Daar waar de No Limit ophoudt gaan we met het nieuwe Architect programma nog een net even een stapje verder. Denk hierbij aan wastafels, spiegels en spiegelkasten op maat, waarmee u samen met een grote keuze aan onderbouw kasten (eventueel met kleine passtukken) uw meubel perfect door ons op maat kunt laten maken.

Hiervoor introduceren we direct een nieuwe wastafel in Solid Surface waarbij we verschillende vormen kommen beschikbaar maken en waarbij je zelf de afmeting van het wastafelblad en de positie van de waskom kunt bepalen. Op deze manier word je zelf echt de architect van je nieuwe badkamer!

Kom je dit alles bekijken op Batibouw?

Detremmerie Stand Batibouw: Hal 7 - 7107B

www.detremmerie.be

info@detremmerie.be