De serie No Limit 50 – in de kleur meubel stone grey mat gelakt

Met de wastafel in keramisch marmer Calacatta White

Chique (keramisch) marmer

Nog zo’n natuurlijk materiaal waarmee je de badkamer een flinke upgrade geeft. Met (keramisch) marmer kan je de bal nooit misslaan.
Het oogt clean en tijdloos en er zijn heel wat verschillende mogelijkheden. Klanten kunnen gaan voor een vrijhangende marmeren wastafel of eentje ondersteund door een kast of op een frame. De wastafel kan erin geïntegreerd zijn of ze kunnen kiezen voor een opbouwwaskom uit marmer. Ze kunnen opteren voor tijdloos Calacatta wit of zich aan Bamboo zwart, of het beige travertin wagen.

Leverbaar per cm van 60 tot 200 cm
Diepte 46 of 51 cm
Dikte 1,2 of 10 cm dik

Maatwerk

De maatvoering van de kasten ligt niet helemaal vast. “We werken per vijf centimeter, zo zijn er bijvoorbeeld kastdieptes van 40, 45 en 50 centimeter mogelijk. Met de bijgeleverde paslat kan de vakman de kast perfect doen aansluiten. Het blad wordt altijd perfect op maat gemaakt.” De tijd dat ze iemand in de showroom moesten teleurstellen toen die kastje A met de handgreep van kastje B in de kleur van kastje C wou, was daarmee voorbij.

Er zijn maar liefst 280.000 verschillende artikelen die onderling gecombineerd kunnen worden. Die kan je uiteraard niet allemaal visualiseren in een showroom, al doet Detremmerie zijn best: “Onze badkamermeubels zijn in een 500-tal showrooms van onze klanten aanwezig. Omdat zij natuurlijk niet alles kunnen tonen, hebben we zelf ook een ruime showroom met een 60-tal opstellingen. Particuliere klanten die meer willen zien, kunnen dus altijd bij ons terecht. Voor klanten die iets anders willen, ontwikkelden een online configurator. Zo kan hij zien wat het geeft als hij rood met oranje durft combineren, of blauw met zwart. Als een klant het zich niet kan voorstellen, zal hij het ook niet kopen. Ze kunnen die configurator ook thuis vanuit hun luie zetel gebruiken, maar online kopen kan niet. We willen dat onze klanten de nodige ondersteuning krijgen en die vinden ze bij onze dealers.”