Waarom beton?

Met beton creëer je een unieke, industriële look bij jou thuis. Dankzij de vele opties hieronder, kan je je badkamer inrichten naar gelang jouw eigen smaak.

Daarnaast is materiaal warmtewerend en isolerend en dus heel praktisch voor in de badkamer.

Beton combineren

Het bouwmateriaal kan op verschillende manieren gecombineerd worden. Zo match je het betonkleur perfect met geborsteld roestvrij staal voor een geraffineerde uitstraling. Ook inox of zwart kraanwerk is een goede keuze. Voor je onderkasten kan je gaan voor een felle kleur voor een visueel statement, maar evengoed voor een ton sur ton.

Wastafel, bad of opbouwkom?

Beton bestaat in heel veel toepassingen en kleuren en is een trend waar Detremmerie graag op inspeelt. Ga jij voor een wastafel in beton of toch liever voor een opbouwkom? 
De badkamerfabrikant heeft verschillende wastafelmodellen en waskommen in het aanbod. Deze telkens bestaand uit 9 betonkleuren en perfect te combineren met de rest van het assortiment van Detremmerie!

De wastafels kan je krijgen in twee verschillende diktes: 6 cm en 10 cm. Ook zijn er twee modellen opbouwkommen voorzien, eentje voor in het toilet en eentje voor in de badkamer zelf.

Graag een bad in hetzelfde betonkleur? Geen probleem. Detremmerie heeft drie betonnen baden die in dezelfde negen betonkleuren kunnen als de wastafels en waskommen. De Clement beton, Thorgan beton of de Jaydan beton, ze dragen allemaal bij tot de industriële betonlook in jouw badkamer!

Kleuren

De kleuren gaan lichte tinten tot iets wat fellere kleuren: van zand, betonkleur en zwart tot terracotta, lichtgroen, felgroen en vison. Je vindt dus zeker de kleur dat je wil.  Zoals je ziet biedt de betonlook heel wat mogelijkheden, waarmee je je eigen badkamer een industriële look kan geven.

Graag nog wat meer info over de betonlook? Neem snel een kijkje op
www.bathroomconfigurator.be en vind bij wastafels, opbouwwaskommen of baden onze betonnen producten!