Partner

Dansani B.V.

Dansani werd opgericht in 1983. Het begon allemaal met Thomas Bjerrum - ook vandaag nog lid van de directie - in een kleine werkplaats en met een idee. Dit idee groeide in de loop der jaren uit tot een succesvol concept in de badkamerbranche. Dansani ontwikkelt, ontwerpt en produceert veelzijdige inrichtingsconcepten voor de badkamer.

Dansani spiegelkasten

Spiegelkasten met functionaliteit van topklasse!  Leverbaar in breedtes van 50-60-80-100 en 120 cm. en in diverse hoogtes. Ook universele spiegelkasten!

Dansani spiegelkasten

Spiegelkasten in vele maten en kleuren. Allemaal natuurlijk functioneel met glazen planchets, contactdoos voor bijv. de oplader van de tandenborstel, een schakelaar en spiegeldeuren die zowel aan de binnen- als buitenzijde spiegelend zijn. In sommige series worden de spiegelkasten nog extra uitgerust met een vergrootspiegel, een extra metalen plancet en magneethouder. Deze is ideaal voor het op z'n plaats houden van kleine metalen voorwerpen zoals haarspelden of nagelvijl.

Ook qua verlichting heeft u volop keus. Er zijn spiegelkasten met geïntegreerde verlichting, zowel horizontaal als verticaal mogelijk, en spiegelkasten waar u voor optionele verlichting kiest. Deze wordt dan gemonteerd op de spiegelkast. Hierbij kan ook nog gekozen worden voor extra verlichting aan de binnenzijde van de kast of aan de onderzijde van de spiegelkast. Deze onderverlichting geeft een fraai licht over de wastafel.

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Meer lezen over
'Dansani spiegelkasten'?

meer van deze professional

Dansani Zaro

Dansani Zaro - minimalistische, elegante en functionel...

Dansani hoge kasten

Met de kasten van Dansani heeft u legio mogelijkheden v...

Dansani Luna

Dansani Luna - een brede serie met moderne en klassieke...

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.