Dansani spiegelkasten

Spiegelkasten met functionaliteit van topklasse!  Leverbaar in breedtes van 50-60-80-100 en 120 cm. en in diverse hoogtes. Ook universele spiegelkasten!

Dansani spiegelkasten

Spiegelkasten in vele maten en kleuren. Allemaal natuurlijk functioneel met glazen planchets, contactdoos voor bijv. de oplader van de tandenborstel, een schakelaar en spiegeldeuren die zowel aan de binnen- als buitenzijde spiegelend zijn. In sommige series worden de spiegelkasten nog extra uitgerust met een vergrootspiegel, een extra metalen plancet en magneethouder. Deze is ideaal voor het op z'n plaats houden van kleine metalen voorwerpen zoals haarspelden of nagelvijl.

Ook qua verlichting heeft u volop keus. Er zijn spiegelkasten met geïntegreerde verlichting, zowel horizontaal als verticaal mogelijk, en spiegelkasten waar u voor optionele verlichting kiest. Deze wordt dan gemonteerd op de spiegelkast. Hierbij kan ook nog gekozen worden voor extra verlichting aan de binnenzijde van de kast of aan de onderzijde van de spiegelkast. Deze onderverlichting geeft een fraai licht over de wastafel.

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website