Dansani Style!, badkamermeubelen met karakter!

Richt uw badkamer in stijl in met de karakter- en smaakvolle nieuwe badkamermeubelen uit de Style serie.

Dansani Style is een unieke serie die karakter uitstraalt en goed in de smaak valt.
De lijnen zijn strak en de geïntegreerde handgrepen laten het ontwerp tot zijn recht komen en accentueren de details.

Kies voor een exclusieve en moderne uitstraling die uniek voor jou is. U kunt kiezen uit zwart, wit of mooi notenhout en drie verschillende soorten wastafels met de optie van verschillende werkbladen.
U heeft ook de keuze uit drie elegante spiegel-uitvoeringen. Natuurlijk is alles verkrijgbaar in verschillende afmetingen en daardoor geschikt voor zowel kleine als grote badkamers.

Deuren als laden sluiten soepel en geruisloos met het prachtige soft-close systeem. Elegante houten opbergbakken om de ruimte in de laden in te delen zijn een praktisch extra accessoire.

U krijgt gemakkelijk grip
Het kenmerk van Style is exclusiviteit en elegantie, met geïntegreerde handgrepen, die zich over de volle breedte van de fronten uitstrekken - of in de hoogte, in het geval van hoge kasten. U kunt grijpen waar u wilt – intuïtief. De handgreep is gemaakt van sterk en duurzaam gepoedercoat aluminium en voelt bijna zijdezacht aan dankzij de doordachte en zachte vormgeving. Dit maakt de handgreep heerlijk comfortabel en zorgt er ook voor dat
vocht en stof zich niet ophopen. De uiteinden van het wastafelmeubel omsluiten de fronten
elegant en geven de handgrepen een mooie afwerking, zodat ze niet overheersen, maar naadloos in het meubel opgaan en een integraal deel van het front worden.

Spiegels en licht
Style ziet er mooi uit. En iedereen die zich spiegelt in het licht van de Style spiegels en spiegelkasten vindt dat zij er ook zelf goed uitzien. Alle verlichting in Style heeft een minimale RA-waarde van 90. Dit betekent dat kleuren en tinten veel natuurlijker worden weergegeven dan met de meeste andere verlichtingsproducten die op de markt verkrijgbaar zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw kleding en make-up er goed uitzien als u de deur uitstapt. Een spiegeloplossing met dimfunctie maakt het verschil bij uw ochtend- en avondroutines. U kunt gemakkelijk wisselen tussen gezellige avondverlichting of perfect werklicht voor uw ochtendroutines. Style spiegeloplossingen zijn verkrijgbaar als spiegelkast, ronde spiegel en vierkante spiegel.

Deens Design
Deens design betekent mensen op de eerste plaats zetten, Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi om naar te kijken. Voor Dansani is dit precies waar ons design op neerkomt. Het moet een lust voor het oog zijn en moeiteloos functioneren, en het moet aanvoelen als thuiskomen.

Goed vakmanschap, al 40 jaar
Onze ambachtelijke produktie in Denemarken is op orde. Het werk wordt uitgevoerd door bekwame mensen met veel ervaring en respect voor de materialen. Zij zijn betrokken bij het product en verbeteren het proces continu, elke dag hoge kwaliteit leveren ligt in hun DNA. Zij doen dat goed, zodat wij absoluut zeker zijn van de kwaliteit die het fundament is van ons merk. Dansani garandeert daarom haar producten voor 10 jaar.

Milieu & duurzaamheid
Bij Dansani hebben wij altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en wat ons meubilair betreft, stellen wij eisen aan onszelf en aan onze leveranciers. Houtproducten moeten traceerbaar zijn en wij houden het percentage recycleerbare materialen in de gaten en, niet in de laatste plaats, de energie die bij de productie gebruikt wordt. Wij zijn oprecht over onze materialen en wij willen u, de klant, zoveel mogelijk informatie geven.
Lees meer op de website

Dansani is verkrijgbaar via de sanitair vakhandel.