Badkamer make-over: Luxe wellness

Een oase van rust en luxe! Bekijk de bizarre 'before' en 'after' beelden, doe inspiratie op voor jouw badkamer en shop de producten.

Op zoek naar inspiratie voor jouw wellness badkamer? In deze make-over blog laten we je voor en na beelden zien en tonen we je precies welke meubels, kranen en spiegels zijn gebruikt. 

De 'before' en 'after' beelden

In deze blog zie je hoe een slaapkamer uit een bouwval wordt opgetoverd tot een prachtige wellness ruimte. Dat heeft best wat voeten in de aarde, maarrr... het resultaat mag er zeker wezen! 

 

 

Serene rust dankzij het hout

Hout in de badkamer is momenteel je-van-het en staat garant voor een warm uiterlijk. Het Balmani Forma meubel in teakhout maakt de badkamer helemaal zen. 

Wit is een basiskleur die vaak geassocieerd wordt met de badkamer. Ook de eigenaren van deze badkamer kozen voor een wit bad, mat wit om precies te zijn. Ze waren direct verliefd op de Luca Varess baden. Geen discussie meer over wie op de vervelende afvoer moet zitten, want die zit in het midden! Ook de witte inloopdouche springt in het oog. De Balmani Indus witte douchebakken zijn clean en samen met de trendy douchewandpanelen zorgt deze look voor een enorm ruimtelijk gevoel.

Luxeuese details

Teakhout combineren met de klassieke badkamermeubelkleur wit ligt voor de hand. Toch sloegen Amber en Kenny, de eigenaren van de bakdamer, een totaal andere weg in met wastafels en bijpassende waskommen in prachtig Dark Emperador marmer. De donkere steen met kenmerkende aderstructuur geeft een goudkleurige gloed en straalt één en al luxe uit.

De kranen in chique, maar ook stoer Brushed Rosé Gold past perfect in het geheel. De roségoud kleurige kranen lopen als het ware als een rode draad door de hele badkamer. Zelfs het muurprofiel van de douche is in dezelfde kleur (!).

Het boodschappenlijstje

Alle producten van de badkamer eens beter bekijken? Klik hier voor het online lijstje of kom eens langs in de showrooms van X²O Badkamers. Zo kun je alles in detail bewonderen.

Meer dan 20 andere badkamer make-overs bekijken? Klik dan hier!