ViSound: muziek in bad

Genieten van muziek in bad met ViSound van Villeroy & Boch: een innovatieve geluidsinstallatie die uw bad tot een geluidsbox transformeert.

Genieten van muziek in bad met ViSound van Villeroy & Boch

Het is alom bekend dat muziek heel bepalend kan zijn voor de sfeer en uw gemoedstoestand. Zeker in de badkamer, terwijl u geniet van een warm bad, kunnen de juiste muzikale tonen een fijne extra zijn. Kies voor ontspannen achtergrondmuziek om een ultiem relaxmoment te creëren, of ga juist voor een ‘uptown beat’ met verkwikkende klanken voor de ultieme energizer.

Villeroy & Boch introduceert in dit kader ‘ViSound’: een innovatieve geluidsinstallatie die uw bad tot een geluidsbox transformeert. Het geluid is van een bijzonder goede kwaliteit en doordat de klanken resoneren in het water wordt een buitengewone geluidsbeleving gecreëerd, die al uw zintuigen prikkelt. ViSound is uitgerust met Bluetooth, zodat u verbinding kunt maken met de playlists op uw smartphone of tablet. Het systeem is toe te passen op alle Quaryl® en acryl baden en whirpoolbaden van Villeroy & Boch.