Foto: Repabad-badkuip-Livorno

Vrijstaande badkuipen van Repabad

Repabad breidt de populaire badkuipenserie Pluto en Livorno verder uit.

Er is nu keuze uit een imposant aantal van meer dan 100 badkuipmodellen. De nieuwe vorm Livorno Oval F (rechts/links) oogt als een vrijstaande badkuip. De ommanteling is bijna onzichtbaar verbonden met de kuipvorm. De badkuip wordt met de hoek aangesloten op de wand en kan met kuipopties als rugtherapie, aquapunctuur of een luchtsysteem worden uitgerust. De nieuwe Livorno Oval F is leverbaar als rechter en linker uitvoering. Hetzelfde geldt voor de ovale inbouwvariant. Livorno Oval is uitgevoerd met een hoek en wordt eveneens met de wand verbonden. De badkuipsteunen van Repabad zorgen voor een eenvoudige inbouw en een fraaie betegeling vqn de ommanteling. De ommanteling wordt in de desbetreffende badstijl vormgegeven (Livorno Oval / Livorno Oval F 180 x 80 x 44 cm).

De badkuipfamilie Pluto behoort tot de populairste series uit het Repabad-repertoire en wordt uitgebreid met een vrijstaande ovale vorm (180 x 90 x 44 cm).

Met Bari duikt een nieuwe naam op in het assortiment. De vrijstaande badkuip Bari F, 185 x 90 x 45 cm, breidt het assortiment vrijstaande Repabad-badkuipen verder uit.

De speciaal ontwikkelde montageset van Repabad vergemakkelijkt het inbouwen en zorgt voor een eenvoudige, snelle en stabiele montage.

Meer informatie: www.repabad.com

Publicatiedatum: 20 juni 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties