Foto: JEE-O-vrijstaand-bad-elain-dadoquartz

JEE-O: Bad in eivorm van DADOquartz

De organische eivorm maakt van dit vrijstaande bad van JEE-O, Elaine, een smakelijke blikvanger in elke badkamer.

Niet het ei van Columbus, maar van JEE-O. De organische eivorm maakt van dit vrijstaande bad Elaine een smakelijke blikvanger in elke badkamer. Om helemaal blij van te worden. Of beter: blEI. Uitgevoerd in wit DADOquartz komen de sculpturale vormen en belijningen optimaal uit. Ook de bijpassende opzet-wastafel is zowel in decoratief als functioneel opzicht een absolute musthave. JEE-O bad & bassin: creatieve combinaties om van te watertanden.

Het nieuwste bad van JEE-O is betoverend mooi. Vrijstaand geeft het de ruimte aan elke badkamerwens. Het bad past qua vormgeving helemaal in de badkamertrend van nu, waarin zowel baden als wastafels vaak mooi gewelfde rondingen hebben. Organisch, elegant en vrouwelijk staat Elaine haar mannetje in élke badkamerstijl: van modern tot klassiek. Tevens is het bad voorzien van een ingebouwd overloopsysteem. Minimale vormgeving met maximale allure. Mogelijk gemaakt dankzij het innovatieve DADOquartz van JEE-O.

Do-Re-Mi-Fa-Sol-La-Ti DADO

DADOquartz? Het is een van de nieuwste materialen die voor baden en wastafels wordt toegepast. DADOquartz is een zogenaamd full-bodied product: een nietporeus mengsel van hars en kwarts, dat in een bepaalde vorm wordt gegoten. Het materiaal heeft veel pluspunten: zo voelt het zijdezacht aan, is het vlek- en krasbestendig, antibacterieel en kleurvast. En dankzij de goede warmte-isolerende eigenschappen, blijft het badwater heerlijk lang op temperatuur. Kortom: een steengoed, zeer duurzaam materiaal met een eco-vriendelijk karakter. En met maar liefst 25 jaar garantie.

Opzet-wastafel

Het meest design-like item in de badkamer is zonder twijfel de wastafel. Vooral de opzetmodellen zijn op dit moment populair. Logisch dus dat JEE-O bij het bad Elaine ook de bijpassende opzetwastafels biedt. In dezelfde organische vormgeving, met dezelfde dikke rand. Bijpassende kranen zitten ook in het assortiment van JEE-O. Van highrisers voor naast het bad tot wandkranen voor boven de opzetwastafels. En daarmee is het creatieve concept compleet.

Design zonder poespas

Het creatieve brein achter JEE-O, Lammert Moerman, is zeer tevreden met deze nieuwe aanvulling in de DADOquartz-collectie. ‘Elaine past volledig in het DNA van JEE-O; producten voor levensgenieters waarbij functionaliteit, luxe en comfort hand in hand gaan met onderscheidend design zonder poespas.’

Advies verkoopprijs: JEE-O elaine € 3.995,-,
Advies verkoopprijs: JEE-O elaine basin € 795,-

Kijk voor meer informatie op: www.jee-o.com.

Publicatiedatum: 7 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties