Hoe kies ik een bad?

Veel mensen dromen ervan om een bad te hebben. Zie hier welke opties je hebt indien je kiest voor een bad.

Size does matter!

Een standaardbad heeft volgende afmetingen 170 x 70 cm of 180 x 80 cm. Afhankelijk van de ruimte die je ter beschikking hebt kun je kiezen voor welk soort bad je gaat. Heb je een eerder kleine ruimte? Geen probleem! Kies voor een hoekbad of inbouwbad om optimaal gebruik te maken van je ruimte. 

Gezellig met 2 in bad

Graag wat Q-time spenderen door samen een bad te nemen? Dat kan, maar gaat moeilijk in een 1-persoonsbad. Waarom? Omdat de afvoer daar vaak links of rechts zit. In een bad voor 2 personen zit de afvoer in het midden. 

Pootje baden

Trek je persoonlijke stijl door naar je bad. Dit kan je doen in de vorm van je bad of zelf in het bijhorende kraanwerk van je bad. 

Vrijstaande baden

Ben je fan van het gevoel van luxe en ruimte? Wil je een echte eyecatcher in je badkamer? Dan is een vrijstaand bad de ideale keuze!

Handige hoekbaden

Een kleine badkamer maar toch droom je van een bad? Een hoekbad is de perfecte oplossing. Elk bad kun je krijgen in een linkse en rechtse versie.

Voordeel: dankzij de rechte rand kan je een badscherm plaatsen waardoor je ook een douche kan nemen in je bad. 

Decoratieve D-Shape baden

Had je graag een vrijstaand bad gehad maar heb je te weinig plaats? Opteer dan voor een D-shape bad. Dit heeft dezelfde look en feel als een vrijstaand bad maar met 1 zijde tegen de muur.

Inbouwbad

Je kan verschillende kanten uit met een inbouwbad. Welke stijl/materiaal/... je ook kiest, het zal sowieso onweerstaanbaar zijn.