string(1) "p"

Aluminium profielen in je badkamer

Ben je ook helemaal weg van zwarte profielen bij ramen en deuren? Ontdek in deze blog hoe je deze trend kunt toepassen in jouw (nieuwe) badkamer!

 

Groot fan van bovenstaande trend? Deze toepassingen met zwarte of witte accenten kan je perfect laten terugkomen in jouw badkamer! Lees hier alles over 'framed design'!

Aluminium profielen zie je momenteel veel terug in zowel een industrieel design als in een minimalistisch interieur. Met zwarte of witte accenten vormen ze de ideale omlijsting van meerdere badkamerelementen! Bij X²O bieden ze je heel wat mogelijheden - zowel voor je douche als voor je wastafelmeubel.

Aluminiumprofiel bij de douche
Creëer een prachtige inloopdouche met helder glas omlijst door een zwart of wit aluminium doucheprofiel. Framed douches van Balmani sluiten perfect aan bij deze trend!

Zwarte of witte frames voor jouw badkamermeubel 
Wist je dat je ook onder je zwevende badkamermeubel een stijlvol aluminium profiel kunt plaatsen? Met de Balmani frames maak je van elk meubel een unieke eye catcher.

Ga je voor een volledig industriële look? Ontdek dan de Life Edge wastafels van Balmani. Door de boomstructuur in deze bladen, combineer je de natuurlijke uitstraling van massief teakhout moeiteloos met een zwart of wit aluminium frame. De witte of zwarte accenten kun je afstemmen op je douche en/of kranen.

Stylingtips om je badkamer compleet te maken
Om de ruimte perfect op elkaar aan te laten sluiten, kun je kiezen voor zwarte of witte handdoekrekken en badkameraccessoires. Een verticale spiegel met een zwart kader past perfect bij een zwart aluminium doucheprofiel of profiel onder je meubel. Gaat je voorkeur toch meer uit naar wit? Overweeg dan een ronde spiegel met een witte rand of indirecte verlichting.

Zwarte of witte kranen maken het geheel compleet en zijn bovendien echte eye catchers! X²O biedt je een ruime aabod met het assortiment van Blaufoss en Hansgrohe. Van wastafelkraan tot douche- of badkraan. Genoeg inspiratie om aan de slag te gaan en deze trend volledig door te trekken!