Profielfoto van Willem Designvloeren
Willem Designvloeren
Lakemondsestraat 13, 4043 JC Opheusden
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
Gesloten

Designvloer: Dé gevlinderde betonvloer

Gevlinderde betonvloeren zijn vloeren die zeer geschikt zijn om op te leven en te wonen. Deze designvloer heeft een strakke en natuurlijke uitstraling!

Gevlinderde betonvloer

Voor deze designvloer worden een hoop benamingen gebruikt. Gevlinderd beton, monolitisch afgewerkt beton, woonbeton en noem zo maar op. Deze vloer heeft zoveel verschillende namen, doordat we deze vloer aan veel verschillende doelgroepen leveren. Door de vele voordelen van deze vloer, past hij in vrijwel iedere ruimte en is hij geschikt voor iedere doelgroep.

Voordelen gevlinderde designvloer

Zoals we al noemden kent de gevlinderde betonvloer vele voordelen. We noemen ze even voor je op!

  • Natuurlijke, geleefde uitstraling die in de loop der jaren alleen maar mooier wordt;
  • De gevlinderde betonvloer bevat veel minder stilstaande lucht dan een cementdekvloer bijvoorbeeld. Zo bespaar je met een gevlinderde betonvloer direct op je energiekosten;
  • Slijt- en krasvast, deze designvloer is keihard. Een bijkomend voordeel is dan ook, dat deze vloer niet snel zal slijten;
  • Hierdoor is deze vloer erg hygiënisch en erg makkelijk te reinigen en onderhouden;
  • Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De betonvloer bevat weinig stilstaande lucht en geleidt de warmte dan ook goed;
  • Weinig onderhoud. Deze designvloer vergt maar weinig onderhoud. Even wekelijks de vloer stofzuigen en dweilen is al voldoende!

Energiezuinige en krimparme betonvloer

Wij bieden verschillende soorten betonmixen aan. Zo hebben wij natuurlijk de basis betonmix, maar ook een energiezuinige mix en een krimparme mix. Ook een combinatie van beide is natuurlijk mogelijk! We leggen de verschillen voor je uit!

Energiezuinige designvloer

Bij de energiezuinige betonvloer zit er minder lucht in de betonmix. Dit doen wij door het toevoegen van diverse additieven en bindmiddelen aan de betonmix, hierdoor ontstaat er een dichtere massa. Dit zorgt er dus voor dat de vloerverwarming sneller en beter doorkomt, en automatisch de warmte ook beter geleid! Met deze energiezuinige variant, bespaar je op langer termijn al snel ca. 40% op jouw stookkosten!

Krimparme designvloer

De krimparme betonmix zorgt voor minder werking in je vloer. Een betonvloer is van zichzelf een harde vloer. Door het uitzetten en het krimpen van deze harde vloer, is er een kans op scheurvorming. Bij de krimparme variant voegen we onder andere watervervangers toe en zorgen we voor minder werking in je vloer en is de kans op extreme scheurvorming dus ook een stuk kleiner. Let wel op dat de kans op scheurvorming nooit helemaal weg te nemen is!

Italiaanse betonlook vloer

Eén van onze andere designvloeren is de Italiaanse betonlook vloer. Deze vloer lijkt sprekend op echt beton en dat in maar enkele millimeters dikte!

Een dunne betonvloer was voorheen een nietszeggende term. Dit kon simpelweg niet. Een design betonvloer moest minimaal 7 centimeter dik zijn. Wanneer deze dikte niet mogelijk was, in bijvoorbeeld bestaande woningen, boden wij onze betonlook vloeren. Hierbij had je voorheen de keuze uit een PU gietvloer, een beton ciré vloer, de minerale gietvloer, de metallic gietvloer en de cementgebonden gietvloer.

Tegenwoordig hebben wij een nieuwe betonlook vloer in ons assortiment: de Italiaanse betonlook vloer. Deze vloer is zelfs door de kenner niet van het echte gevlinderde beton te onderscheiden. Deze 3 millimeter dikke vloer werken wij af door hem te vlinderen!

Designvloer vanaf €87,95

Bij ons heb je jouw betonnen designvloer al vanaf €87,95. Wil jij deze designvloer graag in het echt zien en een specifieke offerte opvragen? Of weet jij nog niet wat voor een vloer je wilt maar ben je wel benieuwd naar onze designvloeren? Plan dan eens een afspraak in, in onze showroom! Hier zoeken onze adviseurs een passende designvloer met je uit en stellen we direct een offerte op aan de hand van jouw situatie, wensen en eisen!

Zien wij je snel?