Profielfoto van Willem Designvloeren
Willem Designvloeren
Lakemondsestraat 13, 4043 JC Opheusden
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
Gesloten

Beton kleuren

Wanneer je denkt aan beton, denk je waarschijnlijk aan een grijze kleur. Wel is deze kleur afhankelijk van de ingrediënten die in de betonmix zitten!

Basis beton kleuren

Zoals we hierboven al noemden ben je nooit helemaal zeker van welke kleur jouw betonvloer wordt. De betonmix wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het zand en het grind wordt ‘gewonnen’ uit de Nederlandse rivieren. Wanneer deze producten uit de Rijn komen, zullen ze wat grijzer zijn en wanneer ze uit de Maas komen juist wat geler.

Wij hebben geen invloed op de kleur van deze ingrediënten en we kunnen je dus ook geen kleur garanderen. Wanneer je de natuurlijke kleur van het beton juist te gek vindt en het jou niet uitmaakt of de betonvloer juist wat geliger of grijzer uitvalt, is het toevoegen van een kleur natuurlijk niet nodig.

Wanneer je het wel fijn vindt om hier zeker van te zijn, raden wij het aan om te kiezen voor een van onze beton kleuren!

Unieke beton kleuren

Wij bieden beton kleurpigmenten in verschillende zandkleuren en grijstinten. Deze pigmenten kunnen we ook mixen! Zo kun jij een kleur kiezen die perfect aansluit bij jouw stijl, voorkeur en wensen.

We laten je graag wat voorbeelden zien van vloeren met een kleurpigment!

Kleur: Middengrijs

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van het kleurpigment in de kleur middengrijs. Middengrijs is een van onze lichtere kleuren grijs. Deze kleur is een goede basis voor jouw interieur! Dit jonge stel heeft onze vloer gecombineerd in een modern, maar ook industrieel interieur!

Kleur: Donkergrijs

Deze vrijstaande woning is duurzaam en volledig gemaakt van hout, door de opdrachtgever zelf! Door dat er veel, en grote raampartijen zijn hebben de bewoners gekozen voor een betonvloer in een wat donkerdere grijze kleur! De lichte, houten woning laat het karakteristieke effect van de betonvloer duidelijk zien!

Kleur: 75% midden- en 25% donkergrijs

De opdrachtgevers van deze villa in Bemmel hebben gekozen voor een betonvloer in de kleur 75% midden- en 25% donkergrijs. In de keuken zie je een grote vide met een hoog plafond. Ook in deze woning is er gewerkt met veel raampartijen. Dit licht haalt het unieke en karakteristieke effect van de betonvloer naar boven!

Kleur: 75% basisgrijs en 25% zandkleur

Een tussenwoning in het centrum van Montfoort. In het interieur is alles op elkaar afgestemd. De opdrachtgevers kozen voor een vloer in de kleur 75% basisgrijs en 25% zandkleur. Dit maakt de vloer meteen een stuk warmer. Onze opdrachtgever gaf aan dat wanneer er mensen voorbijlopen, ze naar binnen kijken en weer een paar stappen terugzetten om even naar binnen te gluren. En dit snappen wij heel goed!

Kleur: 50% basisgrijs en 50% zandkleur

Voor deze oude boerderij, in de polder, is er gekozen voor een gevlinderde betonvloer in de kleur 50% basisgrijs en 50% zandkleur. De keuken is gemaakt in de oude koeienstal, de deuren en het originele plafond zijn hiervan nog zichtbaar! Deze warme beton kleur komt in combinatie met de houten keuken goed tot zijn recht!

Beton kleuren zien in de showroom

Al deze kleurpigmenten kun je zien, voelen en vergelijken in onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo stellen wij een passende offerte voor jou op die volledig voldoet aan jouw situatie, wensen en eisen. Zien wij je snel?

Woning in Roermond met een gevlinderde woonbeton vloer in de woonkamer