Profielfoto van Willem Designvloeren
Willem Designvloeren
Lakemondsestraat 13, 4043 JC Opheusden
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
Gesloten

Gevlinderd betonnen terras: 5 voordelen!

Een gevlinderd betonnen terras geeft een prachtige en luxe uitstraling aan jouw achtertuin. Ook kent een betonnen terras een hoop voordelen!

1. Prijs

De prijs is voor velen zeker niet onbelangrijk, en dat begrijpen we. Met die reden beginnen we met de prijs op nummer 1 van de voordelen! Als je de prijs van een gevlinderd betonnen terras vergelijkt met een grote tegel, dan zijn de kosten van een betonnen terras gelijk.

Alleen vaak is het bij tegels het geval dat de kosten voor het leggen, niet bij de prijs is inbegrepen. Als je de kosten van de tegels en het kosten van het leggen ervan bij elkaar optelt. Is de prijs daarvan vaak hoger in vergelijking met een gevlinderd betonnen terras.

Ben je benieuwd naar een prijsindicatie van een gevlinderd betonnen terras? Vul de rekentool in of neem contact met ons op!

2. Onderhoudsvriendelijk

Doordat een gevlinderd betonnen terras naadloos aangebracht wordt. En met een minimale dikte van 12 cm, zijn verzakkingen* en onkruid op jouw terras voorgoed verleden tijd! Kortom: na het aanbrengen van een gevlinderd betonnen terras, kun je er eindeloos van genieten zonder ergernissen.

* Afhankelijk van de ondergrond. Lees voor meer informatie: Een betonvloer buiten, hier moet je op letten!

3. Goede afwatering

Een gevlinderd betonnen terras wordt aangebracht onder afschot met behulp van een afschotlaser. Door het juiste afschot aan te brengen loopt het regenwater goed weg van je gevlinderde betonnen terras. Dit zorgt ervoor dat er nadat het geregend heeft, er zo min mogelijk plassen op je terras blijven staan. Komt na de regen de zon weer door? Dan zit je dus zo weer heerlijk buiten!

4. Perfect op maat

Voordat we het betonnen terras storten en vlinderen, stellen we een bekisting. De bekisting is een frame waar we het beton in gaan gieten. Zo zijn er dus ook veel mogelijkheden in maten en vormen. Met een terras van beton zijn ook unieke terras ontwerpen mogelijk. En zo kunnen we het terras helemaal naar jouw wens maken!

5. Uniek op kleur

Naast het unieke ontwerp van een gevlinderd betonnen terras is het ook mogelijk om je terras een unieke kleur te geven. Het is namelijk mogelijk kleurpigmenten in te strooien zodat de kleur van jouw gevlinderde betonnen terras helemaal naar wens is! De kleuren die je onder andere kunt toevoegen zijn basisgrijs, zandkleur, midden- of donkergrijs. Ook kunnen we kleuren combineren zodat het precies naar jouw wens is. In onze showroom kunt u alle mogelijke kleuren en kleurcombinaties bekijken.

Hele donkere kleuren zoals zwart en antraciet adviseren wij niet! Wanneer de zon schijnt wordt dit erg heet. Ook hele lichte kleuren zoals wit en lichtgrijs raden wij af. Deze kleuren reflecteren juist het felle zonlicht.

Van harte welkom in onze showroom

Graag nodigen wij je van harte uit voor een adviesgesprek met één van onze specialisten in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we jouw wensen en situatie. Naar aanleiding hiervan kijken we wat de mogelijkheden zijn om jouw droomterras realiteit te laten worden. Neem hier contact met ons op om een afspraak in te plannen.