Profielfoto van Willem Designvloeren
Willem Designvloeren
Lakemondsestraat 13, 4043 JC Opheusden
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
Gesloten

Betonlook vloeren met een unieke uitstraling

Willem Designvloeren - dé specialist in beton- en betonlook vloeren

Willem Designvloeren - dé specialist in beton- en betonlook vloeren

U bent op zoek naar een betonvloer. Of in ieder geval een vloer die lijkt op beton. Een betonvloer past niet bij u omdat de eigenschappen niet aansluiten op uw wensen of omdat u de dikte niet kwijt kunt. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden: betonlook vloeren. 

Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken uit de interieurs van nu. Deze naadloze vloeren hebben een unieke uitstraling en zijn makkelijk schoon te maken. Betonlook vloeren lijken op betonvloeren, maar hebben een andere samenstelling én verschillende eigenschappen. Een betonlook vloer is maar een paar millimeter dik. Dat is een groot verschil met een échte betonvloer. Die is minimaal 7 centimeter dik. Ook kunnen we betonlook vloeren, met de juiste voorbereiding, op een bestaande vloer maken. Dat kan bij een betonvloer bijna nooit door de minimale dikte. Betonlook vloeren lakken we af voor een goede bescherming en een lange levensduur.

Betonlook vloeren zijn er in verschillende soorten. Strakke en egale, naadloze vloeren. Robuuste en karakteristieke vloeren. Gegoten vloeren met een marmerlook of een betonlook. Of zelfs een gevlinderde betonlook vloer van maar 3 millimeter dik. 

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie ook eens onze website en volg ons op de socials!