Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Wat is jouw stijl?

Hedendaags, retro of industrieel: welke stijl je ook kiest, je schakelaars moeten daar volledig op aansluiten!

Jouw woning, jouw stijl

Vind de afwerking die het best bij je past

Mensen doen er soms eeuwen over om behangpapier, verf of vloerbekleding te kiezen. Maar voor apparatuur die ze dagelijks gebruiken, zoals schakelaars en stopcontacten, kan het niet snel genoeg gaan. Vreemd, toch?

Wij weten dat een mooie schakelaar de puntjes op de i kan zetten in een interieur. Daarom hebben wij een ruime keuze aan stijlen, zodat je zeker de afwerking vindt die het best bij jou past. Als je nog niet zeker weet welk design je mooi vindt, laat je dan inspireren door de huidige interieurtrends.

Je combineert de kleuren van de afdekplaten en functies zoals je wil, tot in de kleinste details. Je laat wandcontactdozen, schakelaars, dimmers en media-aansluitingen perfect bij elkaar passen. Je kiest één combinatie voor je hele woning, of je wisselt af per kamer.

Ben je na enkele jaren uitgekeken op je schakelaars? Dan vervang je de afdekplaten gewoon door nieuwe afwerkingen en kleuren.

Eén mechanisme, tal van afwerkingen

Niko heeft een universeel inbouwmechanisme ontwikkeld dat compatibel is met de afdekplaten van zowel Niko Original, Niko Intense als Niko Pure. Schakelen tussen verschillende designs ging nog nooit zo soepel.

Schakelaars die elke woning laten stralen

Kies uit een uitgebreid assortiment de gepaste finishing touch voor je woning.
Ontdek de schakelaar die bij je past.