Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Schakel over van klassiek naar modern!

Gebruiksgemak en flexibiliteit van huisautomatisering binnen handbereik. Via een intuïtief bedieningsscherm bedien je tot 12 verschillende functies.

Niko Digital black

Herken je dat? In enkele kamers in huis hangen verschillende schakelaars naast elkaar, 1 of meer voor de verlichting, 1 voor de rolluiken, 1 voor de zonnewering… het lijken er tegenwoordig steeds meer te worden. Dat kan veel efficiënter!

Met de Digital black komt comfort, gebruiksgemak en flexibiliteit van huisautomatisering binnen handbereik, zonder dat de bekabeling hoeft te worden aangepast. Het scherm kan eenvoudig gemonteerd worden in elke standaard inbouwdoos. De Digital black communiceert via het draadloze (WiFi) thuisnetwerk met de rest van de Niko Home Control installatie. Dit maakt de Digital black geschikt voor elke woning.

De Digital black is een intuïtief bedieningsscherm zo groot als een schakelaar. Hiermee kunnen tot 12 verschillende toestellen of systemen worden bediend. De Digital black reageert op beweging: wanneer een hand het scherm nadert, activeert het zichzelf automatisch. De Digital black is volledig personaliseerbaar, de bedieningen kunnen naar eigen keus worden ingericht met de Niko Home app.

De Digital black functioneert in combinatie met de draadloze slimme hub voor Niko Home Control en extra geconnecteerde bedieningspunten uit het Niko Home Control gamma.

Zo schakel je eenvoudig van klassiek naar modern! 

Bekijk hier de video