Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Schakelaars als extra touch aan jouw interieur: zo style je ze!

Heb je er al eens over nagedacht dat een schakelaar een leuk accent kan geven in jouw interieur?

Niko maakt je wegwijs in de wondere wereld van schakelaars

Heb je er al eens over nagedacht dat een schakelaar een leuk accent kan geven in jouw interieur? Lees hier welke schakelaars je kiest aan de hand van de laatste interieurtrends! 

De kunst van het combineren

Voor een modern maar tegelijk ook warm interieur haal je je inspiratie vanuit het Oosten & Afrika. Denk aan warme kleuren, natuurlijke materialen zoals houtsnijwerk en pure ambachten uit verschillende landen die weer op een hernieuwde wijze worden toegepast. Door met donkere accenten te werken komen de natuurproducten en ruwe materialen nog beter tot hun recht.
Met de Niko Pure Bakelite® piano black voeg je subtiel karakter toe aan je interieur. Deze finish biedt een moderne zwarte schakelaar met een nostalgische toets door gebruik te maken van bakeliet - een materiaal dat zowel traditioneel, authentiek als vintage is.

Urban chic hub

Anno 2020 zien we steeds meer invloeden uit de natuur en jungle in ons interieur. Denk aan echte planten, nepplanten maar ook droogbloemen. Al deze urban elementen kunnen extra benadrukt worden met slimme toepassingen zoals sferen of slimme verlichting. Maar ook een slimme thermostaat is een must met al die planten in huis.

De Niko Digital black geeft jou alle tools om zo flexibel mogelijk om te gaan met jouw urban chic interieur. Zo kan je tot 12 functies bedienen met één schakelaar. Daarmee is hij niet alleen plaatsbesparend, je kan er ook makkelijk de juiste werksfeer of slaapsfeer mee creëren met een eenvoudige druk op de knop. De vormgeving van deze digitale schakelaar past perfect bij de tijdloze en diepzwarte glans van de Niko Pure liquid black.

Less is more

In deze uitdagende tijden, snakt iedereen naar rust. Eenvoud geeft rust in je hoofd, dit kunnen we wel gebruiken nu we meer tijd thuis doorbrengen. Daarom is er behoefte aan het terugkeren naar de puurheid van materialen en vormen. Binnen deze trend van minimaliseren speelt elk detail en elk accessoire een belangrijke rol, dus ook je schakelaar.

Kies een mooie witte schakelaar die perfect opgaat in je interieur zoals de Niko Intense white, die eenvoud, lichtheid en puurheid ademt.