Waar moet je op letten bij het kopen van kerstdecoratie?

Hoera, het is bijna kerst en dat betekent dat het tijd is om het huis in kerstsferen te brengen.

19 December 2018

Ben je ook zo’n kerstliefhebber? Dan kan je vast niet wachten totdat de kerstboom weer in de woonkamer kan staan en je de ruimtes kunt stijlen door middel van kerstdecoratie. Van kerstverlichting tot wanddecoratie, mooie kerstballen, kaarsen en kleedjes; it’s the most wonderful time of the year! Geniet van deze gezellige tijd en de mooie feestdagen. In dit artikel delen we heel graag met jou tips waar je op moet letten bij het kopen van geschikte kerstdecoratie. Klaar voor de start?

De juiste kerstverlichting kiezen

De dagen worden korter en kouder, daardoor is het extra gezellig om de lampjes aan te doen. Kerstverlichting geeft een warme, fijne uitstraling die je zowel binnen als buiten kunt inzetten om de ruimtes aan te kleden. Hang bijvoorbeeld leuke lampjes op in de tuin of gebruik een mooie lichtslinger met lampjes in de kerstboom. Dan wordt de woonkamer in een handomdraai gezelliger! Ook kan je bijvoorbeeld een slinger met leuke lampjes aan de voorgevel van het huis plaatsen om helemaal in de kerststemming te komen. Bekijk van te voren hoe lang de kerstverlichting moet zijn en hoe je deze het beste kunt monteren om er nog langer van te kunnen genieten. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Kerstverlichting-Verkoper en geniet van het geweldige assortiment om tot de juiste kerstverlichting te kunnen komen.

Mooie ballen en decoratie voor in de boom

Bij kerst hoort een mooie kerstboom. Kies jij voor een echte of ga je voor een neppe? En welke kleur kerstballen zou je graag in de boom willen plaatsen? Plastic of glazen kerstballen maken de kerstboom helemaal af. Ook kan je de boom versieren met een piek, slingers en onderaan een treintje plaatsen voor nog meer sfeer. De kerstverlichting aan en je bent klaar voor de feestdagen.

De laatste accessoires om de kerstsfeer compleet te maken

Naast het plaatsen van de juiste kerstverlichting en het decoreren van de kerstboom, kan je in huis ook op andere plekken kerstaccessoires plaatsen. Denk aan een mooie kerstkrans voor op de voordeur, geurkaarsen op tafel en het plaatsen van een kersttafelkleed met mooie servetten. Ten slotte kan je een kerststukje op de salontafel neerzetten en een slinger ophangen waar je kerstkaarten aan kunt bevestigen. We wensen je mooie feestdagen toe en hopen dat je door middel van deze tips de mooiste kerstdecoratie hebt kunnen shoppen die aansluit bij jouw woonwensen. Veel plezier en maak er een onvergetelijke tijd van!    

Reacties