Twee designklassiekers keren terug bij Stelton

In 2020 viert Stelton haar 60-jarig jubileum. Daarom zal de onderneming een relaunch uitbrengen van de tijdloze en klassieke Original gieter.

19 Februari 2020

Het elegante en sculpturale ontwerp van de gieter, gecombineerd met esthetiek en functionaliteit op een best mogelijke wijze, heeft geresulteerd in een gieter die ook als decoratief item fungeert. De gieter is in 1978 ontworpen door Peter Holmblad.

De lange, dunne uitloop maakt het gemakkelijk om zelfs de kleinste bloempotten op gemakkelijke wijze van water te voorzien, zonder dat er wordt geknoeid, en het intelligente design elimineert het risico van druppelen. De gieter is het perfecte cadeau voor de estheet met groene vingers, voor de designlover of voor Moederdag.

De andere relaunch is de Original kaasschaaf, ontworpen door Peter Holmblad in 1975. Met deze kaasschaaf heb je altijd de perfecte plakjes (harde) kaas, en in veel huizen is het voor generaties een onmisbaar onderdeel aan de ontbijttafel.

De relaunch is ook een eerbetoon aan Peter Holmblad, die de ontwerper is achter alle producten uit de Original-serie, waaronder ook een andere kaasschaaf, servethouder, flesopener en kurkentrekker. Ofwel, de perfecte set als familie of vrienden langskomen voor een glas wijn of een koud biertje en een snack.

De Original gieter en kaasschaaf zijn vanaf maart 2020 in de (web)winkels verkrijgbaar.
Original Gieter: € 189,95  
Original Kaasschaaf: € 59,95

Reacties