Profielfoto van Visualls Keukenwanden

Visualls Keukenwanden

Distributieweg 6, 2645 EJ Delfgauw (Z-H)

Over ons

Visualls is dé specialist op het gebied van keukenachterwanden in de Benelux. Hier vind je alle moderne materialen onder 1 dak! Niet alleen glas in kleur of met print, maar ook Collorz luxe aluminium in kleur, RVS look, Satijnglas, Curlz-wanden, Blauwstaal, Butler-prints, etc. Voor een eigentijdse combinatie van verschillende materialen moet je dus bij Visualls in Delfgauw zijn. Dus op zoek naar een originele keukenachterwand? Klaar met vieze voegen tussen de tegels of vetspetters op je stuukwerk? Kom naar de showroom van Visualls (ook op zaterdag) en bel 015-8795050.

Visualls

Een Visuall is bijzonder onderhoudsvriendelijk, afnemen met een vochtige doek is voldoende. Je kunt kiezen uit de uitgebreide collectie of eigen foto’s of ideeën op een achterwand laten verwerken. De ontwerpafdeling van Visualls.nl maakt het ontwerp op maat voor de betreffende keuken, waardoor iedere achterwand uniek is.

Stuur een foto of tekening van je keuken en ontvang gratis een impressie van uw keuken mét Visuall. Visualls korte levertijden en kunnen eventueel inmeten en monteren in héél Nederland! Visualls leveren wekelijks in België (m.u.v. glas). Vraag via de website een vrijblijvende offerte aan. 

Kom naar onze showroom voor advies en een scherpe prijsopgave! Geopend van dinsdag tm zaterdag. (maandag gesloten)

Kom naar onze showroom!

Onze showroom in Delfgauw (ZH) is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Kijk op onze website voor de openingstijden. Neem de afmetingen van de keuken mee en wij maken direct een scherpe prijsopgave. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche en kunnen dus écht adviseren en met u meedenken.

Showroom:

Visualls.nl design keukenachterwanden

Distributieweg 6

2645 EJ Delfgauw

015-8795050 / 064-2368562

info@visualls.nl

www.visualls.nl