Sunmaster Nederland B.V.

Partner

SunBasic Knikarmscherm

Voordelig een goed knikarmscherm kopen? Ontdek de voordelen van de SunBasic van Sunmaster. Er zijn drie varianten: Standaard, Maatwerk en Extra.

SunBasic Optimaal Comfort

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding

SunBasic Standaard
De SunBasic Standaard is verkrijgbaar in 8 standaardmaten, 2 kleuren aluminium, Ral 9001 crème wit en Ral 7016 antractiet structuurlak en 8 doekdessins. We hebben de meest gangbare en mooiste kleuren en doekdessins voor jou geselecteerd. De SunBasic Standaard is in breedte beschikbaar vanaf 350 cm tot 550 cm, telkens in stappen van 50 cm. De uitval bedraagt 250cm of 300 cm. Bij 300 cm is de maximale breedte 500 cm.

SunBasic Maatwerk
Wil je jouw SunBasic knikarmscherm kunnen bestellen in elke willekeurige maat? Maak kennis met SunBasic Maatwerk. Je hebt dan ook een zeer ruime keuze uit meer dan 300 doekdessins. En keuze uit de 2 meest favoriete kleuren Ral 9001 crème wit en Ral 7016 antraciet structuurlak.

SunBasic Extra
Jouw knikarmscherm met gesloten cassette. Voor maximale bescherming van het doek tegen regen en andere weersinvloeden. Deze optie is mogelijk bij zowel de standaard- als de maatwerkuitvoering.

Kwaliteit van Sunmaster
Elke SunBasic is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Je kan kiezen voor een volledig gesloten systeem. Dan blijven het doek en het binnenwerk beter beschermd tegen weersinvloeden. Minder kans op beschadigingen of vuil dus.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Screens zonwerend met vrij zicht

Uw screenleverancier bij uitstek. Een Screen is een veelzijdig product; het houd...

Terrasoverkapping geniet van buitenleven

Het buitenleven is heerlijk. Hoe langer je ervan kunt genieten, hoe beter. Sunma...

Verandazonwering heerlijke verkoeling

Heerlijke verkoeling in jouw serre of onder jouw veranda