array(1) { ["path"]=> string(41) "www.sunmaster.nl/knikarmschermen/sunbasic" }
Partner

Sunmaster Nederland B.V.

Overal waar mensen wonen en werken, vind je de zonweringen en rolluiken van Sunmaster. Onze collectie bestaat uit zes productgroepen: uitvalschermen, screens, knikarmen, buitenjaloezieën, rolluiken en buitenleven. Kwaliteits­producten die bescherming bieden tegen zonlicht. Ze zorgen voor een comfortabel buitenleven én voor een aangenaam binnenklimaat. Ontwerp en productie in eigen beheer Ontwerpen, testen en fabriceren van al onze producten doen we in eigen beheer. Uiteraard met sterke, duurzame en betrouwbare materialen. Je kan er dus op vertrouwen dat jouw zonwering goed werkt en lang meegaat. En mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kan je rekenen op de service van de specialist waar je onze zonwering hebt gekocht. Zij hebben namelijk alle kennis van onze producten. Aandacht voor lifestyle en design Natuurlijk hebben we ook veel aandacht voor design. We volgen de lifestyletrends en passen deze toe op onze producten. Want zonwering en rolluiken moeten niet alleen goed werken, ze moeten er ook mooi uitzien. Vind jouw Sunmaster-zonweringsspecialist Sunmaster is al 45 jaar een toonaangevende producent van buitenzonwering. Wij zijn de uitvinder van screens. Tegenwoordig maken we vrijwel alle typen zonwering. Heb je interesse in een Sunmaster product. Daarvoor kan je terecht bij één van onze Sunmaster-zonweringsspecialisten. Je vindt hen door heel Nederland. Zij verzorgen ook de vakkundige installatie en de eventuele reparatie.

MEER TONEN

SunBasic Knikarmscherm

Voordelig een goed knikarmscherm kopen? Ontdek de voordelen van de SunBasic van Sunmaster. Er zijn drie varianten: Standaard, Maatwerk en Extra.

SunBasic Optimaal Comfort

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding

SunBasic Standaard
De SunBasic Standaard is verkrijgbaar in 8 standaardmaten, 2 kleuren aluminium, Ral 9001 crème wit en Ral 7016 antractiet structuurlak en 8 doekdessins. We hebben de meest gangbare en mooiste kleuren en doekdessins voor jou geselecteerd. De SunBasic Standaard is in breedte beschikbaar vanaf 350 cm tot 550 cm, telkens in stappen van 50 cm. De uitval bedraagt 250cm of 300 cm. Bij 300 cm is de maximale breedte 500 cm.

SunBasic Maatwerk
Wil je jouw SunBasic knikarmscherm kunnen bestellen in elke willekeurige maat? Maak kennis met SunBasic Maatwerk. Je hebt dan ook een zeer ruime keuze uit meer dan 300 doekdessins. En keuze uit de 2 meest favoriete kleuren Ral 9001 crème wit en Ral 7016 antraciet structuurlak.

SunBasic Extra
Jouw knikarmscherm met gesloten cassette. Voor maximale bescherming van het doek tegen regen en andere weersinvloeden. Deze optie is mogelijk bij zowel de standaard- als de maatwerkuitvoering.

Kwaliteit van Sunmaster
Elke SunBasic is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Je kan kiezen voor een volledig gesloten systeem. Dan blijven het doek en het binnenwerk beter beschermd tegen weersinvloeden. Minder kans op beschadigingen of vuil dus.

Meer lezen over
'SunBasic Knikarmscherm'?

meer van deze professional

SunEye oneindige mogelijkheden

Je hebt een heerlijk terras waar je graag voluit van ge...

SunCube uitvalscherm

Een sierraad voor je huis dat de zon weert en sfeer bre...

Rolluiken veilig en geborgen

Creeer met een druk op de knop veiligheid en geborgenhe...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.