Screens zonwerend met vrij zicht

Uw screenleverancier bij uitstek. Een Screen is een veelzijdig product; het houdt wel 90% zon en warmte tegen zonder het uitzicht te belemmeren.

Sunmaster is de uitvinder van screens

Grote keuze in typen, bedieningen, kleuren en designs. Ontdek de opties.

Screens: comfort met de beste materialen
Voelt jouw huis of kantoor soms als een broeikas? Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houd je tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Effectiever kun jij je huis – én je hoofd – niet koel houden. Screens zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren. Wil jij de beste screens op de markt? Kies voor een Sunmaster-product. We zijn de uitvinder van screens.

De voordelen van een screen
Een screen is een vlakhangende zonwering, waarbij het doek van boven naar beneden glijdt in geleidingsprofielen. De constructie is vergelijkbaar met die van rolluiken. Een screen neemt geen kostbare ruimte in. Je kan deze ook op lastige plekken monteren. Screens zijn goed bestand tegen wind.

Het doek is standaard gemaakt van een met polyvinyl omhulde glasvezel. Mensen kunnen overdag niet bij jou naar binnen kijken, maar jij kan wel naar buiten kijken. Ons glasvezeldoek is kleurvast en rot- en schimmelvrij. Je kan de screen op diverse manieren elektrisch of handmatig bedienen.

Langer genieten van het buitenleven met screens behoordt eveneens tot de mogelijkheid. Verfraai met onze screens jouw veranda en/of buitenverblijf en zorg dat je heerlijk uit de zon- of wind kunt vertoeven.

Op maat volgens jouw wensen
We maken de screens op maat, passend bij jouw persoonlijke wensen en bij de uitstraling van jouw huis. Van 50 cm tot liefst 500 cm hoogte. En in breedtes van 50 tot liefst 500 cm (Square ZIP MAX). Met ronde of vierkante aluminium omkasting. En in een standaardkleur of een exclusieve structuurlak. Met zeer ruime doekkeuze uit diverse A-merken.