Rolluiken veilig en geborgen

Creeer met een druk op de knop veiligheid en geborgenheid. Tevens biedt het zonwering, warmte- en geluids-isolatie, verduistering en inbraakbeveiliging.

Rolluiken van Sunmaster. Kwaliteit verzekerd. 

Rolluiken voor jouw huis of kantoor
Isolatie, veiligheid, privacy … rolluiken bieden het allemaal. Sunmaster levert rolluiken in uiteenlopende maten, kleuren en bedieningen. We maken deze in eigen huis, vakkundig en met de beste materialen. Klaar voor jarenlang probleemloos gebruik. Ook voor jouw huis is er een geschikt Sunmaster-rolluik. En het mooie is: ze zien er ook nog eens heel elegant uit!

De voordelen van rolluiken
Rolluiken bestaan uit een aluminium kap, aluminium geleiders en aluminium vol geschuimde lamellen. Je bedient het rolluik elektrisch of handmatig (met een band of slingerstang). Je creëert met rolluiken een extra isolerende laag om je huis. Rolluiken weren niet alleen de zomerse hitte, maar ook de winterse kou; dát scheelt energiekosten! Rolluiken verduisteren, schrikken inbrekers af en beschermen jouw houten kozijnen. Maar hebben ook een geluidswerende werking.

Op maat volgens jouw wensen
We maken de rolluiken op maat volgens jouw wensen en passend bij het huis. Onze producten variëren in hoogte van 50 tot 280 cm. De breedtes lopen uiteen van 50 tot 440 cm. Volop keuze ook in de uitvoering. Veel mensen kiezen voor de standaard gerolvormde aluminium kappen. Tegen een geringe meerprijs leveren we kappen van geëxtrudeerd aluminium, rond of vierkant. Kies uit diverse standaardkleuren voor lamellen en omkasting. Onze extrusiekasten zijn leverbaar in tal van RAL-kleuren.

Gegarandeerde kwaliteit
Elke rolluik maken we met zorg en de beste materialen. De aluminium profielen zijn roestvrij. De lamellen zijn dubbelwandig en volgeschuimd met CFK-vrij polyurethaan: voor stevigheid (ook bij grote elementbreedtes) en isolatie. Onze rolluiken zijn standaard voorzien van stevige ophangveren. Daardoor is het onmogelijk om het rolluik van buitenaf op te duwen. De lamellen zijn geborgd met zogenoemde arreteerblokjes. Deze voorkomen het verschuiven en daardoor vastlopen van de pantsers.