array(1) { ["path"]=> string(39) "www.sunmaster.nl/uitvalschermen/suncube" }
Partner

Sunmaster Nederland B.V.

Overal waar mensen wonen en werken, vind je de zonweringen en rolluiken van Sunmaster. Onze collectie bestaat uit zes productgroepen: uitvalschermen, screens, knikarmen, buitenjaloezieën, rolluiken en buitenleven. Kwaliteits­producten die bescherming bieden tegen zonlicht. Ze zorgen voor een comfortabel buitenleven én voor een aangenaam binnenklimaat. Ontwerp en productie in eigen beheer Ontwerpen, testen en fabriceren van al onze producten doen we in eigen beheer. Uiteraard met sterke, duurzame en betrouwbare materialen. Je kan er dus op vertrouwen dat jouw zonwering goed werkt en lang meegaat. En mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kan je rekenen op de service van de specialist waar je onze zonwering hebt gekocht. Zij hebben namelijk alle kennis van onze producten. Aandacht voor lifestyle en design Natuurlijk hebben we ook veel aandacht voor design. We volgen de lifestyletrends en passen deze toe op onze producten. Want zonwering en rolluiken moeten niet alleen goed werken, ze moeten er ook mooi uitzien. Vind jouw Sunmaster-zonweringsspecialist Sunmaster is al 45 jaar een toonaangevende producent van buitenzonwering. Wij zijn de uitvinder van screens. Tegenwoordig maken we vrijwel alle typen zonwering. Heb je interesse in een Sunmaster product. Daarvoor kan je terecht bij één van onze Sunmaster-zonweringsspecialisten. Je vindt hen door heel Nederland. Zij verzorgen ook de vakkundige installatie en de eventuele reparatie.

MEER TONEN

SunCube uitvalscherm

Een sierraad voor je huis dat de zon weert en sfeer brengt in je woonkamer. Uitvalschermen is zonwering voor ramen waar doorloop langs het raam nodig is. 

SunCube en SunCube XL: uitvalschermen met een eigentijds design

Bij het ontwerpen van de SunCube en de SunCube XL is veel aandacht besteed aan kwaliteit en design. Het resultaat: een serie luxueuze en moderne uitvalschermen.

Kwaliteit
De uitvalschermen SunCube en SunCube XL zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Deze zijn extra stabiel dankzij de zogeheten kamerconstructies. Zowel het doek als het binnenwerk blijven beter beschermd tegen weersinvloeden. Dat betekent: minder kans op beschadigingen of vuil.

Maatvoeringen
De SunCube is verkrijgbaar in breedtes van 80 tot liefst 450 cm breed. Moet het nóg breder? SunCube XL is verkrijgbaar tot 600 cm breedte*. De uitval varieert van 95 tot 150 cm met standaard uitvalarmen en van 140 tot 200 cm met glijarmen.

Bediening
Traditionele manier van bediening met praktische slingerstang (meegeleverd). Extra comfort met de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy.

Meer lezen over
'SunCube uitvalscherm'?

meer van deze professional

Verandazonwering heerlijke verkoeling

Heerlijke verkoeling in jouw serre of onder jouw verand...

Elegance Pergola, windvaste zonwering

Schaduw in overvloed met deze vrijstaande Elegance perg...

Levante Exclusive Terrasoverkapping

Levante Exclusive terrasoverkapping: stoer, modern en e...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.