Sfeervol Wonen Gorissen Gronsveld

Een energiek familiebedrijf, waarin de derde generatie Gorissen al verschillende jaren actief is.

23 December 2018

Gorissen Sfeervol Wonen is 54 jaar geleden officieel geopend als: Gorissen Woninginrichting - aan de Stationsstraat 7 te Gronsveld.

Door hun uitgebreide ervaring en vakmanschap kunnen zij u een uitstekende werkwijze garanderen. In de showroom krijgt u deskundig advies en de service... daar kunt u op vertrouwen! De showroom is enkele jaren geleden met enthousiasme ingrijpend verbouwd en vernieuwd, waarna er nog steeds met stelligheid gezegd kan worden: WOW!

COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren

Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer.

Jan Dossche President USFloors International: “Alles begint bij een goed product en het produkt van COREtec® verschilt met  andere Rigide producten die worden aangeboden  omdat er bij de andere producten aangeraden wordt om toch nog de nodige voorzorg te nemen bij de ondergrond voorbereiding en toch nog een ondervloer wordt geadviseerd.”

COREtec® is één van de meest recente vloeren in het gamma

Bij Gorissen Sfeervol Wonen kijken ze steeds naar de nieuwste producten en COREtec® is de pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren. De nieuwe vloeren brengen met de zeer natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur. COREtec® staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid. Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer.                                                                             

 

COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.

We informeren de consument over de nieuwe COREtec® vloeren en we geven deskundig advies. We tonen hen de diverse producten en decoren. We beschikken ook over een team van ervaren plaatsers van vloeren. Dat helpt altijd.

De consument vindt het heel interessant als we aangeven, dat we ook de COREtec ® vloeren kunnen gaan plaatsen. Dat ontzorgt hen. Er wordt bij renovatie meestal voor COREtec® vloer geopteerd om bovenop de bestaande vloer de COREtec® vloer te leggen. En dit zonder voorbereidende werkzaamheden. Bovendien is COREtec® een slijtvaste vloer die slechts 8 mm dik is. De COREtec® vloer is ook gemakkelijk in onderhoud wat natuurlijk ook een voordeel is.

COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233.

De vele voordelen van COREtec® vloeren op een rij:

 • Extreem Stabiel
 • Eenvoudige plaatsing
 • Eenvoudig onderhoud
 • Geen extra ondervloer nodig
 • 100 % Watervast
 • Hoge krasweerstand
 • Akoestisch dempend
 • Levenslange garantie


Gorissen Sfeervol Wonen heeft voor u in de showroom een werkelijk prachtig assortiment samengesteld

Er is een uitgebreid scala aan:

 • Vouwgordijnen, panelen
 • Verticale lamellen, horizontale jaloezieën
 • Duette/plissé, facette, silhouette
 • Rolgordijnen en  duo-rolgordijnen
 • Horren / insectenwering
 • Binnenzonwering
 • Verschillende rail en roedes
 • Tapijt
 • Vinyl
 • Laminaat
 • Marmoleum
 • Allerlei matten en meer.

Het juiste adres

Of je nu klassiek of juist hypermodern mooi vindt, bij GSW kun je zeker een goede keuze maken. In de uitgebreide collectie vloerbedekking is gekozen voor gerenomeerde A-merken. Deze vind je terug in zowel vinyl als marmoleum, laminaat of PVC stroken, karpetten, tapijttegels, schoenloopmatten, traplopers, sisal, kokos en zeegras. Wij willen je tijdens je bezoek bij Gorissen Sfeervol Wonen graag goed, degelijk en uitgebreid informeren.

Mocht je een keuze maken, dan wordt er een afspraak gemaakt voor het opmeten. Natuurlijk kunnen er ter plekke nog vragen uitgediept worden. Er wordt vervolgens een offerte gemaakt, deze is gratis en geheel vrijblijvend. Ben je akkoord, dan wordt de bestelling gedaan. Op afspraak is er tevens 's avonds de mogelijkheid tot uitzoeken van raamdecoratie, vloerbedekking en/of zonwering.

Gekende merken

Gorissen Sfeervol Wonen heeft heel wat gekende merken in het assortiment:

Luxaflex®, Toppoint, Stijllux, Verosol, Erfal, KeJe, A House of Hapiness, Holland Haag, ADO, de Ploeg, Kendix, Kobe, Eijffinger, Vadain, en meer ouse op gebied van raamdecoratie. COREtec®, Livyn, Mflor, Moduleo, Vivafloors, Quick-Step, Belakos, Desso, Parade, Bonaparte, INTERfloor, Forbo en meer op gebied van vloeren.

Voor elk budget de juiste keuze

Zo kan iedereen slagen bij Gorissen Sfeervol Wonen. Een lekker kopje koffie staat klaar. U kunt er voor de deur parkeren; gratis. U bent van harte welkom!

Contactgegevens: Gorissen Sfeervol Wonen woninginrichting

Stationsstraat 7 6247 BJ, Gronsveld

+31 (0)43 408 1250 | info@gorissensfeervolwonen.nl

www.gorissensfeervolwonen.nl

Meer van Gorissen Sfeervol Wonen
Reacties