Wallflower: plantaardig schilderij

Een noviteit voor het interieur is Wallflower: een minituintje met echte kamerplanten aan de muur.

Het schilderij met planten is eenvoudig op te hangen en is een natuurlijke sfeermaker en eyecatcher in één. Een ideaal kerstcadeau!

Kerstsfeer

De Wallflower is een goed alternatief voor de kerstboom en ideaal voor mensen met een klein interieur. De muurplanten laten zich namelijk eenvoudig decoreren met kerstmaterialen. Engelenhaar, kerstballen of kerstverlichting brengen het plantenschilderij ook in feestsfeer. Na de kerst blijft er voor jaren een bijzondere plantendecoratie bestaan die gewoon doorgroeit.

Slim systeem

De Wallflower is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten (small, medium en large). Daarnaast zijn er meerdere plantencomposities verkrijgbaar. Met de meegeleverde beugels is de lijst eenvoudig aan een wand te bevestigen of kan, net als een fotolijstje, worden neergezet op bijvoorbeeld een dressoir. In de lijst is een slim plantengroeisysteem met waterreservoir verwerkt. Het enige dat je hoeft te doen is regelmatig checken of het reservoir voldoende water bevat. Dat gaat zeer eenvoudig doordat een ingebouwde indicator aangeeft wanneer water nodig is. Het bijvullen met een gieter is eveneens eenvoudig doordat er een vulgat aan de zijkant van de lijst is voorzien.

Verkrijgbaar vanaf € 49,95. Meer informatie via het tuincentrum of kijk op www.wallflowerconcept.com.

Publicatiedatum: 4 november 2010

reacties
anderen bekeken ook

Deluxe serie

Vintage meubels

Hebben! 25 waanzinnig leuke woonaccessoires tot en met 25 euro&nb...

Sandra van Koningshoven

Breed assortiment

Win alles wat je nodig hebt om deze vilten mand te maken

Sandra van Koningshoven

Happy Herfst Huis: klaar voor een knus en gezellig najaar.

Sandra van Koningshoven
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie