Vliegenstickers op het raam maken einde aan irritant gezoem

Het is iedere jaar weer raak: vliegen in huis. Op het raam, op de koekjes op de salontafel, in de keuken en daar vooral op het eten.

Het is iedere jaar weer raak: vliegen in huis. Op het raam, op de koekjes op de salontafel, in de keuken en daar vooral op het eten.

En dan laten we het constante gezoem rond het hoofd en het gekriebel op armen en benen nog maar even buitenbeschouwing. De vliegenmepper ligt alweer klaar, maar die irritante vlieg heeft toch wel erg vaak ingenieuze schijnbewegingen in huis. En als de vlieg eenmaal doodgemept is, snuffelt zijn neefje alweer aan het eten. Met de Vliegenstickers van Bayer Garden die op het raam worden geplakt, zijn deze problemen nu verleden tijd. Dit nieuwe, uiterst effectieve bestrijdingsmiddel maakt definitief een einde aan het eeuwige gezoem. Plak de vliegensticker op het raam, want door het licht en de zonnewarmte trekt het beestje daar van nature naar toe en de vlieg zal zich dankzij de lokstof tegoed doen aan zijn galgenmaal. Hij blijft er niet op vastplakken, maar valt dood in het kozijn.

 

Uit onderzoek van Bayer Garden onder ruim vijfhonderd mensen, blijkt dat meer dan tachtig procent van de ondervraagden wel eens last heeft van huis- en bromvliegen in huis. De grootste irritatie is het onhygiënische aspect van de vliegen als ze zich op het voedsel in huis storten. Meer dan de helft van de respondenten stoort zich aan het gezoem en bijna de helft vindt de vliegen ronduit smerig.
Ruim vijftig procent van de respondenten gebruikt een ouderwetse vliegenmepper om de vliegen dood te krijgen, maar ook de elektrische vliegenmepper is een veelgebruikt attribuut in de strijd tegen de zoemende beestjes. Slechts tien procent geeft aan wel eens kleefstrips te gebruiken om de vliegen definitief uit het huis te verwijderen en waaraan na enkele weken hele families dode vliegen vastgekleefd zitten.
Bayer Garden heeft een nieuw product ontwikkeld dat geplaatst wordt waar de vlieg nagenoeg altijd te vinden is: (zoemend) op het raam. Deze Vliegensticker is de eenvoud zelve want hij wordt nagenoeg onzichtbaar op het raam vastgekleefd en is daar maar liefst vier maanden werkzaam. Na het seizoen is de vliegensticker eenvoudig zonder lijmresten te verwijderen. Er is ook een vrolijke variant in ronde vorm met een bloemmotief.

De Vliegensticker van Bayer Garden bestaat uit een plastic drager, met daarop de werkzame stof en een lokaas voor vliegen, die bovenaan het raam wordt geplakt. De insecten worden naar het raam getrokken door het licht en de warmte en vinden vervolgens het lokaas. Is het middel eenmaal door de vliegen gegeten, dan slaat de werkzame stof al heel snel toe waarna de vliegen met de pootjes omhoog in de vensterbank zullen worden aangetroffen. Alleen nog maar even stofzuigen dus.

Vliegenstickers van Bayer Garden zijn verkrijgbaar in twee varianten; een verpakking met 12 langwerpige doorzichtige strips of een verpakking met 4 ronde stickers met bloemmotief. De consumentenadviesprijs bedraagt € 5,99.

Meer informatie: www.bayergarden.nl.

Publicatiedatum: 14 januari 2011

reacties
anderen bekeken ook

Happy Herfst Huis: klaar voor een knus en gezellig najaar.

Sandra van Koningshoven

Deluxe serie

Win alles wat je nodig hebt om deze vilten mand te maken

Sandra van Koningshoven

Vintage meubels

Hebben! 25 waanzinnig leuke woonaccessoires tot en met 25 euro&nb...

Sandra van Koningshoven

Breed assortiment

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie