Foto: Flow magazine DIY

Vertragen met de nieuwe Flow Make it yourself-special

We zijn vaak zo druk – met denken, met doen, met to-do-lijstjes afwerken.

Bij Flow hebben we gemerkt dat met je handen bezig zijn, iets maken een goede manier is om je hoofd leeg te maken, rustig te worden, te vertragen. Daarom is er nu een nieuwe special vol zelfmaakprojecten die voor iedereen haalbaar zijn.

De nieuwe 190 pagina’s dikke special van Flow staat vol DIY-projecten van Flow-creatieven van over de hele wereld. Niet te moeilijk, en altijd met een groots effect. Met stap voor stap uitleg om zelf aan de slag te gaan: van een kast van sloophout tot een gehaakte tas en van een pop-uptuintje van papier tot een mini-pop met bijpassende outfit. Plus alle patronen die je nodig hebt om aan de slag te gaan en natuurlijk heel veel extra’s als gekleurd papier, DIY-labels en stickers.

Astrid van der Hulst (creative director Flow): “We waren altijd een beetje jaloers als we op Instagram al dat moois voorbij zagen komen van creatieven uit ons Flow-netwerk. Dus hebben we ze gevraagd: leer ons nu eens hoe je dat doet, een tas haken, een kastje maken of een T-shirt bedrukken. Hoe leuk dat er nu workshops in staan uit de hele wereld, van Amerika tot Nieuw-Zeeland, en van mensen als Hello Sandwich, Geertje Aalders, Mikodesign en A Subtle Revelry. We zijn zelf heus niet allemaal van die superhandige creatievelingen, maar af en toe met je handen iets maken is gewoon leuk. En als we íets laten zien met deze special is het dat zo’n boek ook helemaal van nu kan zijn.”

Flow Make it yourself kost € 15,95 en ligt nu in de winkel.

Reacties