Bouwbedrijf Ter Reehorst

Partner

Bouwbedrijf ter Reehorst kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring en is een echt familiebedrijf. Kennis is overgedragen van vader op zoon. Ook andere gezinsleden werken volop mee in het bedrijf. Wij zijn niet te klein voor het uitvoeren van grootschaliger projecten, maar we voelen ons niet te groot als ‘timmerman’ om de hoek. Bouwbedrijf ter Reehorst regelt alles: van ontwikkeling tot uitvoering! Met verrassende oplossingen voor elke opdracht. Kortom vakmanschap, flexibiliteit en kwaliteit is verzekerd.

Bedrijfsprofiel Ter Reehorst

De onderneming is gevestigd in Tienhoven, centraal gelegen in het land, in één van de mooiste delen van de gemeente Maarssen. Het marktgebied van ter Reehorst bevindt zich in het midden van het land en de omliggende provincies. Betrouwbaar, woningbouw waarbij de klant centraal staat, gedegen kennis en realistische planningen is de kracht van ter Reehorst. Succesvol in niet standaard oplossingen, passend binnen uw budget. Voor de meest uiteenlopende bouwplannen zetten wij graag al ons vakmanschap en betrokkenheid in, om uw woonwensen te realiseren.

Bij ter Reehorst kunt u terecht voor nieuwbouw, renovatie en verbouw. In de beginfase werd vrijwel uitsluitend gewerkt volgens de traditionele bouwmethode. Naast deze traditionele wijze van bouw, werkt ter Reehorst, sinds een aantal jaren met het zogenaamde Ytong bouwsysteem. Een moderne bouwwijze, gebaseerd op bouwelementen. Voor de klant heeft dit als voordeel: een hoge isolatie waarde, uiterst prettig leefcomfort en een snelle bouwtijd.

Uw plannen en ideeën worden eerst uitgebreid tot in detail met u besproken. Volgend op dit gesprek presenteren wij u een zo nauwkeurig mogelijke kostenraming. Als deze raming binnen uw budget past, werken wij de plannen nader uit in een tekening en interactieve weergave van uw woning en een precieze calculatie. Wanneer alles naar tevredenheid is, stellen wij een aanneemovereenkomst op. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Alle noodzakelijke formaliteiten zoals het aanvragen van een bouwvergunning behoren uiteraard tot onze service. Ook als het werk het nodig maakt om een ontwerper in te schakelen kan dit door ons verzorgd worden. Na het gereedkomen van het werk kunt u op dezelfde service rekenen als bij nieuwbouw.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ter-reehorst.nl

ARTIKELEN

Exclusieve villabouw

Bouwbedrijf ter Reehorst heeft al meer dan dertig jaar ervaring in de exclusieve villabouw.

Vrijstaand bouwen

Bij ter Reehorst kunt u terecht voor vrijstaand bouwen, villabouw, 2 onder 1 kap, renovatie en verbouw.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Laan van Niftarlake 95A
3612 BN Tienhoven
0346281524
info@ter-reehorst.nl
www.ter-reehorst.nl/
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Exclusieve villabouw

Bouwbedrijf ter Reehorst heeft al meer dan dertig jaar ervaring in de exclusieve villabouw.

Vrijstaand bouwen

Bij ter Reehorst kunt u terecht voor vrijstaand bouwen, villabouw, 2 onder 1 kap, renovatie en verbouw.

Moderne woning

Deze eigentijdse, moderne woning, gebouwd door Bouwbedrijf Ter Reehorst is door een architect ontworpen. De woning heeft een aantal bijzondere kenmerken. Zo is ...

Uw droomhuis laten bouwen

Uw droomhuis laten bouwen door Bouwbedrijf Ter Reehorst

Uw droomwoning laten bouwen

Een woning laten bouwen zonder zorgen.

Bouwplannen?

Uw huis laten bouwen door Bouwbedrijf ter Reehorst.

Villabouw

Bouwbedrijf ter Reehorst heeft al meer dan dertig jaar ervaring in villabouw.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Laan van Niftarlake 95A
3612 BN Tienhoven
0346281524
info@ter-reehorst.nl
www.ter-reehorst.nl/

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media