Foto: press_2013//sky-planter-boskke-fonq-planten-ondersteboven.jpg

Sky Planter Boskke: planten ondersteboven

Upside down: hang planten ondersteboven op met de Sky Planter Boskke. Verkrijgbaar bij Fonq.nl.

Upside down: hang planten ondersteboven op met de Sky Planter Boskke. Verkrijgbaar bij Fonq.nl.

Nu het buiten natter en kouder wordt, gaan we ons weer op het binneninterieur focussen. Dat betekent alleen niet dat we planten helemaal mogen vergeten. Ook in huis is groen een must. Het Nieuw-Zeelandse merk Boskke geeft planten in huis een nieuwe dimensie. Met de Sky Planter zet je planten namelijk niet gewoon ergens neer. Nee, je hangt ze op en wel ondersteboven! Een innovatief product dat vanwege het unieke design bekroond is met de Red Dot Award.  

 

Hoe werkt de Sky Planter?

'Maar valt alles er niet uit?' en 'hoe geef je de plant water?', horen we je denken. De bloempot is met een speciaal plaatje afgedekt, waardoor de plant en potgrond netjes blijven hangen. Daarnaast beschikken alle Sky Planters over het zogenaamde Slo-Flo irrigatiesysteem, waarbij het water geleidelijk vanuit een reservoir aan de wortels van de plant wordt afgegeven.

 

Sky Planter: geschikt voor woonkamer tot keuken

Voor de meeste planten is het helemaal geen probleem om ondersteboven te hangen. De klimop, varen en orchidee zijn er dol op! Daarnaast is de Sky Planter van Boskke ook geschikt voor kruidenplantjes, zoals munt, peterselie en venkel. Ontzettend leuk om in de keuken aan het plafond op te hangen!

 

De Sky Planter van Boskke is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en te bestellen op www.fonq.nl. Prijzen vanaf €11,95. 

 

Meer informatie: www.fonq.nl 

 

Publicatiedatum: 23 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties