Foto: Bloempot

Beauty van een bloempot

Nieuw: Capi Bloempot ‘Made with’ Metallic Koper, gemaakt met medisch afval

25 December 2023

Capi komt met een prachtige eyecatcher voor in huis, bloempot ‘Made with’ in koperkleur. Een beauty van een bloempot gemaakt van 99% gerecycled materiaal: medisch afval. Dankzij het tijdloze Groove design is de bloempot voor altijd mooi. Met ook nog eens levenslange garantie. Extra duurzaam dus.

‘Made with’ bloempotten zijn 100% waterdicht en daardoor uitstekend geschikt voor in huis of op kantoor. Boor een gaatje in de bodem en ze zijn ook geschikt voor buiten, in de tuin of op balkon.

Gemaakt met medisch afval

De bloempotten uit de ‘Made with’ collectie van Capi zijn gemaakt met een specifieke gerecyclede reststroom. Er zijn vier varianten. De pot Metallic Koper is gemaakt met medisch afval. De overige drie zijn gemaakt met kunstgras, houtzaagsel en textiel. Restmaterialen krijgen een nieuwe bestemming en bepalen ook de kleur.

Met de frisgroene pot, gemaakt met kunstgras, haal je letterlijk en figuurlijk een milieuvriendelijk stukje groen in huis. De beige ‘Made with’ pot is gemaakt met zaagsel en de zwarte met gerecycled textiel. Het design van de lichtgewicht Groove potten is geïnspireerd op de natuurlijke groeven in stenen en bergen als eerbetoon aan de wonderen van de natuur.

De Capi-potten zijn vorst- en breukbestendig en 100% recyclebaar. Met deze collectie om je heen maak je een statement van hergebruik, duurzaamheid en esthetiek. En geniet je van mooie potten met een eigen verhaal voor een betere wereld.

Informatie
Bloempot Groove ‘Made with’ is verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten en webshops. In drie verschillende maten en naast Metallic Koper ook in de kleuren Sawdust White, Grass Green en Textile Black. Consumentenadviesprijs vanaf 6,99. Ga voor meer informatie naar www.capi-europe.com.

Reacties