Foto: 201708/Samsung-POWERstick-PRO-_9_.jpg

Samsung onthult draadloze steelstofzuiger POWERstick PRO™ op IFA 2017

Samsung introduceert tijdens IFA 2017 de draadloze steelstofzuiger, POWERstick PRO™.

Met zijn superieure zuigkracht en handige extra’s reinig je je hele huis op één krachtige lithium-ion batterij. Voorheen lastig bereikbare plekken heb je zo schoon met deze toonaangevende steelstofzuiger.

“De POWERstick PRO™ is een onvervalste game-changer als we het hebben over schoonmaken,” zegt Nadieh Hoeks, Product Manager Stofzuigers van Samsung. “Met de indrukwekkende zuigkracht en het ergonomische design van de steelstofzuiger maak je niet alleen beter schoon, ook kun je beter sturen en kom je probleemloos op plekken die voorheen lastig te bereiken waren. Wij zijn altijd op zoek om de gebruikservaring van onze producten te optimaliseren en met de POWERstick PRO™ is dat zeker gelukt.”

Sterke zuigkracht in combinatie met nieuwe borstels en batterij

De POWERstick PRO™ heeft een Samsung Digital Inverter Motor aan boord. De steelstofzuiger heeft 150W aan zuigkracht, wat het krachtigst is in de branche[1]. Dat garandeert een grondige reiniging van alle vloertypen. Waar normale steelstofzuigers één borstel hebben, levert de POWERstick PRO™ zijn superieure prestaties met twee borstels. De borstels draaien op 5000rpm en doordat ze in tegengestelde richtingen bewegen, wordt zowel fijn stof als hardnekkiger vuil probleemloos opgezogen. Bovendien heb je een stevige grip op de ondergrond, zodat al het vuil en stof direct wordt opgezogen. Met de POWERstick PRO™ hoef je niet langer vaker over een oppervlak te bewegen, één swipe is genoeg om het vuil van de grond te verwijderen.

De POWERstick PRO™ heeft een krachtige 32.4V lithium-ion batterij. Daarmee werkt de steelstofzuiger tot 40 minuten, wat voldoende is voor de meeste huizen. De batterij is eenvoudig te vervangen.

Ergonomisch design voor optimaal gebruiksgemak

De POWERstick PRO™ heeft de gepatenteerde ergonomische Flex Handle, die met een simpele klik op de knop tot 50° meedraait. Zo kom je eenvoudig onder lage meubels. Daarnaast is het handvat zo vormgegeven dat het druk op polsen, spieren en rug tot een minimum beperkt.

Probleemloos onderhoud vergroot het gebruiksgemak van de POWERstick PRO™ verder. Dankzij het EZClean stofreservoir leeg je de inhoud met een simpele druk op de hendel. Het reservoir is makkelijk af te nemen en schoon te maken met water. Ook de borstel is makkelijk schoon te maken. Met het EZClean borstel systeem verwijder je haren en vuil zonder je handen vies te maken. Dankzij HEPA Filtration[2] blijft 99,9% van het verzamelde stof in de vuilcontainer. Zo blijft de lucht in je huis schoon en fris.

Aanvullende tools voor de ultieme schoonmaak

- Vijf aanvullende tools maken dat je met de De POWERstick PRO™ perfect schoonmaakt.
- Deep Clean Brush verwijdert klein vuil en haar uit tapijt.
- Mini Motorized Tool zorgt dat je beddengoed, matrassen en meubilair makkelijk schoon te maken zijn.
- Extension Crevice Tool verwijdert vuil eenvoudig uit diepe spleten in banken en andere lastige plekken, zoals hoeken van plafonds.
- Combination Tool helpt met de reiniging van verschillende oppervlakken, van tafelbladen tot raamkozijnen.
- Flexible Tool is extreem buigzaam, zodat je ook de moeilijkst te bereikbare plekken, zoals de bovenkant van een koelkast, snel en efficiënt kunt schoonmaken.

De Samsung POWERstick PRO™ is vanaf het eerste kwartaal van 2018 in Nederland verkrijgbaar.

Review

Benieuwd hoe hij werkt? Lees hier de ervaring van Sandy.

Reacties