Foto: pure-evoke-e6-digitale-radio

Pure Evoke D6 digitale radio

Digitale radio Pure Evoke D6 met perfecte stereo geluidskwaliteit.

Pure brengt met de Evoke D6 een nieuwe generatie van een van ‘s werelds meest iconische digitale radio’s. De nieuwe Evoke D6 heeft een mooi en strak uiterlijk met twee naar voren gerichte luidsprekers, perfecte stereo geluidskwaliteit en handige functies, zoals Bluetooth voor eenvoudig draadloos streamen.

De Evoke D6 is een goed voorbeeld van typisch Brits design en techniek. Het product is zo afgesteld dat het markt leidende audiokwaliteit biedt en is voorzien van de allerlaatste digitale geluidsversterkingstechnologie. De Evoke D6 heeft een massief houten behuizing met echt eikenhouten afwerking, wat zorgt voor een uitzonderlijke akoestiek. De aangepaste “Drive Units” in de speakers zijn zorgvuldig ontworpen en gebouwd voor optimale dynamiek en produceren een vloeiend en natuurlijk vol geluid in alle frequenties. De nieuwe D6 heeft een vertrouwde look, maar door vernieuwde technologie een ongeëvenaard stereogeluid.

Nick Hucker, senior director Sales en Marketing bij Pure: “De Evoke D6 komt voort uit onze missie om de beste audioproducten te ontwerpen. Sinds de lancering van de eerste Evoke in 2002 wordt de serie geprezen om het ontwerp en geluid. De Evoke D6 is ontworpen voor diegene die ook thuis willen genieten van optimale geluidskwaliteit.”

De iets grotere en moderne uitstraling, samen met audio van ongekend niveau, zorgt bij uitstek voor het perfecte stereo geluid in huis. De geïntegreerde 20 watt digitale versterker zorgt voor vermogen en de “Active Multiple Feedback Equaliser” voorziet de luidsprekers van de Evoke D6 van geweldig geluid. Met een DAB/DAB+/FM tuner is de Evoke D6 helemaal klaar voor de toekomst van digitale radio. De Bluetooth-functie geeft gebruikers draadloos toegang tot al hun favoriete muziek vanaf laptop, smartphone en tablet. Voor apparaten zonder Bluetooth kan de extra ingang gebruikt worden. De radio is voorzien van 2 alarmen. Met de aanraakgevoelige Snoozehandle kunnen gebruikers het alarm eenvoudig in de sluimerstand zetten en is het geschikt voor alle ruimtes inclusief de slaapkamer.

Andere functies zijn onder andere een optionele herlaadbare F1-ChargePak, dat garant staat voor 65 uur luisterplezier, 30 voorkeurzenders (15 DAB en 15 FM) met vijf sneltoetsen en een aansluiting voor een stereohoofdtelefoon. Pure biedt ook een garantie van 3 jaar.

De Pure Evoke D6 is vanaf €249,99 verkrijgbaar bij onder andere Wehkamp, Coolblue, Bol.com, MediaMarkt, BCC.nl en Expert.nl.

Overige Pure DAB+ producten zijn al vanaf €119,99 verkrijgbaar bij bovenstaande winkels. Kijk voor gehele collectie op www.pure.com.

Publicatiedatum: 22 mei 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties