Teufel RADIO 3SIXTY

De Teufel RADIO 3SIXTY biedt ondersteuning voor nog meer muziekbronnen en voice control. De radio speelt klassieke FM-radio, DAB+, internetradio, Spotify, Amazon Music en diverse andere muziekcontent af via bluetooth.

Getest door:

Even voorstellen...

Als iemand die altijd erg geïnteresseerd is in muziek is het testen van deze radio een mooie kans. Ik heb er namelijk al eens naar gekeken, met name het klassieke uiterlijk in combinatie met de mogelijkheden die de RADIO 3SIXTY biedt vielen mij op. Erg leuk om hem nu (even) thuis te hebben staan! Met name ben ik erg benieuwd naar de diverse opties, het geluid en het gebruiksgemak.

Zoveel mogelijkheden!

Ik heb besloten de RADIO 3SIXTY te gaan testen in mijn thuiskantoor. Met het vele thuiswerken van de afgelopen maanden, heb ik gemerkt dat ik daar nog wel wat muziek met goede geluidskwaliteit kan gebruiken. De kwaliteit van mijn goedkope bluetooth-speakertje gaat na uren gebruik per dag toch wat tegenstaan. Dat moet bij deze RADIO 3SIXTY toch beter gaan. Als ik bekijk wat de mogelijkheden zijn van deze radio word ik steeds enthousiaster: internetradio, Spotify Connect, AUX, FM én DAB+! Eindeloos veel dus.

Bediening

De bediening gaat erg eenvoudig. Er zit een afstandsbediening bij, maar ook op de radio zelf kun je hem bedienen. Persoonlijk vind ik dit eenvoudiger en vooral leuker. Leuker omdat dit mijns inziens echt past bij de het klassieke uiterlijk van deze radio. Beiden gaan prima en intuïtief. Als je bezig bent met het zoeken van radiostations, zie je de enorme keuze die het apparaat hierin biedt. Je kunt zoeken op land of genre, de keuze is eindeloos. Je kunt je haast niet voorstellen dat je hier een station tussen mist. De bluetooth-optie en Spotify-connect heb ik uiteraard ook uitgeprobeerd. Ook hier ben ik erg tevreden over. Verbinden gaat erg simpel, de verbinding is verder ook snel en stabiel.

Prachtig geluid

Wat een mooi geluid komt er uit deze radio. Dat mag je uiteraard ook wel verwachten van een merk als Teufel, ze stellen dan ook zeker niet teleur! In één woord: schitterend!

Prijs

De RADIO 3SIXTY biedt dus heel veel mogelijkheden en een prachtig geluid, dat mag dan ook wat kosten. Deze radio is met zijn € 299,- zeker niet goedkoop te noemen maar dan krijg je dus ook wat.

Conclusie

Ik ben blij verrast door deze radio. Alle mogelijkheden die je tegenwoordig wilt hebben op muziekgebied en echt een prachtig geluid. De prijs is zeker niet gering, maar dat hoor je er dan wel aan af.

Reacties