MADE.COM introduceert fietsen en fietsaccessoires

Online designmerk MADE.COM introduceert zijn nieuwe ’Lifestyle & Vrijetijd’ categorie met de lancering van fietsen en fietsaccessoires.

08 Juni 2018

De collectie bestaat uit fraai ontworpen fietsen, zowel met een als zeven versnellingen. De fietsen, met een frame van 52 of 59 cm, zijn verkrijgbaar in de populaire kleuren koper, messing, mosterd en matzwart.

De introductie van deze nieuwe categorie versterkt MADE.COM’s overgang van meubelmerk naar een steeds meer allround design en lifestylemerk, uiteraard met hetzelfde uitgangspunt: mooi design van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Accessoires

Daarnaast introduceert MADE ook een reeks van fietsaccessoires, zodat iedere fietser helemaal on trend de stad door crost. Fun en functioneel komen samen in het assortiment leren wijn-, bier- en flessenhouders. Perfect voor als je onderweg bent naar vrienden of familie. De selectie van fietsenrekken en muurhangers zijn ideaal voor gangen in kleine, stedelijke ruimtes en maken van je fiets een echt kunstwerk.

MADE x Bobbin

MADE.COM heeft ook samengewerkt met het toonaangevende Londense fietsmerk Bobbin om een stijlvolle reeks helmen, bellen en manden te ontwikkelen, die die perfect passen bij de fietsen.

De volledige collectie fietsen en bijbehorende accessoires zijn te vinden op www.made.com/nl/fietsen.

Reacties