MADE.COM introduceert fietsen en fietsaccessoires

Online designmerk MADE.COM introduceert zijn nieuwe ’Lifestyle & Vrijetijd’ categorie met de lancering van fietsen en fietsaccessoires.

De collectie bestaat uit fraai ontworpen fietsen, zowel met een als zeven versnellingen. De fietsen, met een frame van 52 of 59 cm, zijn verkrijgbaar in de populaire kleuren koper, messing, mosterd en matzwart.

De introductie van deze nieuwe categorie versterkt MADE.COM’s overgang van meubelmerk naar een steeds meer allround design en lifestylemerk, uiteraard met hetzelfde uitgangspunt: mooi design van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Accessoires

Daarnaast introduceert MADE ook een reeks van fietsaccessoires, zodat iedere fietser helemaal on trend de stad door crost. Fun en functioneel komen samen in het assortiment leren wijn-, bier- en flessenhouders. Perfect voor als je onderweg bent naar vrienden of familie. De selectie van fietsenrekken en muurhangers zijn ideaal voor gangen in kleine, stedelijke ruimtes en maken van je fiets een echt kunstwerk.

MADE x Bobbin

MADE.COM heeft ook samengewerkt met het toonaangevende Londense fietsmerk Bobbin om een stijlvolle reeks helmen, bellen en manden te ontwikkelen, die die perfect passen bij de fietsen.

De volledige collectie fietsen en bijbehorende accessoires zijn te vinden op www.made.com/nl/fietsen.

reacties
anderen bekeken ook

Hoe laat jij je huis achter in de zomer?

9x superleuke DIY moodboards en hoe je ze het best kunt stylen

Sandra van Koningshoven

Vensterbanken natuursteen

Wat betekent leven in een slim huis?

DIY tips voor het opbergen van je sieraden

Guido van Loon

Richt je woonkamer in met producten van Bol.com

Sandra van Koningshoven
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie