Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Fietsenbergingen

Berg uw fiets veilig en droog op met een van onze prachtige fietsenbergingen!

Fietsberging kopen

Als het gaat om de stalling van een motor of fiets, zijn de liefhebbers het roerend met elkaar eens: deze moeten op een veilige plek staan. Niet iedereen heeft de beschikking over een garage of schuur die groot genoeg is voor stalling. Een compacte motor- of fietsenberging biedt uitkomst. Deze compacte bergingen kunt u gemakkelijk plaatsen op uw oprit of in de tuin. Zeker bij slechter weer is het fijn dat uw motor, fiets, scooter of scootmobiel droog en beschut staat. Daar komt bij dat het vaak zelfs een stuk makkelijker is om de genoemde vervoermiddelen uit een berging te halen, die hiervoor speciaal ontworpen is.

Diverse uitvoeringen fietsenberging of motorberging
De fiets- en motorbergingen uit ons assortiment zijn gemaakt van weerbestendig Noord-Europees vurenhout. Een voordeel van deze houtsoort is dat deze onderhoudsvrij is, maar desgewenst gebeitst kan worden. De bovenzijde en deursluiting zijn afgewerkt met aluminium en tevens is deze berging voorzien van ventilatieroosters. Standaard krijgt u er twee grondbeugels bij om de berging te verstevigen. Optioneel kunt u een elektrische opening en sluiting bestellen.

Direct online bestellen
Op onze website vindt u meer informatie over een fietsenberging. Hier vindt u bovendien meer tuinbergingen, ook geschikt voor het stallen van fietsen, scooters en scootmobiels. U bestelt de berging van uw keuze heel gemakkelijk via de webshop. Ook op dit product geven wij natuurlijk de laagsteprijsgarantie af. Ook een tuinhuis bestelt u eenvoudig bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven.

Bouwpakket met instructie
Uw fietsenberging wordt geleverd als bouwpakket in panelen. Natuurlijk kunt u voor de montage terugvallen op een bouwtekening. Bent u nog niet zo bekend met het monteren van een berging? Bekijk dan gerust even onze video op de site met duidelijke uitleg en tips. Goed om te weten is dat u de montage kunt uitbesteden aan gediplomeerde vakmensen. Vooraf krijgt u een meerprijs voorgelegd.

Meer informatie:

Ga voor meer info direct naar onze site.