Foto: press_2013//fatboy-desswerrum-warmwaterkruik.jpg

Fatboy? desswerrum; wat is het heet hier!

We nemen aan dat iedereen het maximale uit een prachtige, zonnige zomerdag wil persen. Je weet wel: buiten op het terras een lekker hapje eten met je vrienden, een gezellig feestje in je niet echt botanisch verantwoorde tuintje.

Die gezegende momenten zouden nooit mogen eindigen. Daarom komt dat onvermijdelijke koude briesje altijd te vroeg. Oplossingen om de warmte van je huiskamer naar de zachte zomernacht te verplaatsen, groeien helaas niet aan een boom. Hetzelfde probleem als met geld. En omdat wij persoonlijk niemand kennen die een huis met open dak heeft, schieten we je te hulp.

 

We nemen aan dat iedereen het maximale uit een prachtige, zonnige zomerdag wil persen. Je weet wel: buiten op het terras een lekker hapje eten met je vrienden, een gezellig feestje in je niet echt botanisch verantwoorde tuintje. www.design-originals.eu

Ontworpen samen met de jonge en avontuurlijke designer Anne van Strien, die de verleidelijke kunst lijkt te beheersen van producten creëren die een goed gevoel geven, introduceren we trots Fatboy?s interpretatie van één van ?s werelds oudste comfortuitvindingen. Maak kennis met de Fatboy® Desswerrum!

Deze groot uitgevallen kruik maakt hedendaags genieten van nostalgie even gemakkelijk als de eerste drie levels van Super Mario. Vul ?m gewoon met warm water en het klappertanden en blauwbekken maakt vanzelf plaats voor een warme glimlach!

Je terras verwarmen met een belachelijk grote föhn is regelrechte energieverspilling. Want onze Fatboy® Desswerrum geeft liefdevol warmte aan ieder koud object. En met name aan jou natuurlijk!

Bij Fatboy zijn we veel te vredelievend om iemand koud te maken. We maken liever iemand warm. En daarvoor is Desswerrum dé manier. Je bepaalt helemaal zelf welk specifiek gedeelte van je lichaam je wilt verwarmen. Maar als je lang genoeg op het kussen zit, zal je bips zó heerlijk warm worden dat je moeiteloos een struisvogelei kunt uitbroeden. Zowel in je eigen tuin als tijdens een nachtelijke slederit door Antarctica.

Er is geen enkele reden waarom comfort er niet leuk kan uitzien. Daarom hadden we bijna voor een portret van David Hasselhoff gekozen om deze Desswerrum zo cool mogelijk te maken. Gelukkig gingen we op het laatste moment toch voor typisch, nostalgisch Brabants bont. Want hoewel vele landen en culturen claimen dat zij deze print hebben uitgevonden, geloven wij hartstochtelijk dat het rechtstreeks uit onze Brabantse roots voortkomt. We gaan niet eens probéren dat te bewijzen. Het ís gewoon zo.

Maar let op! Is het water afgekoeld? Dan zijn we je eeuwig dankbaar als je het gebruikt om je planten water te geven. Als de natuur ons namelijk helpt om warm te worden, is het een kleine moeite om iets terug te geven. Al was het maar door geen water te verspillen. Dat leidt dan weer tot een beter en langer leven voor mens en natuur. En dát is het Desswerrum-effect.

We verwachten dat de Desswerrums letterlijk als warme broodjes over de toonbank zullen gaan, dus aarzel niet en sla zo snel mogelijk je slag!

Kijk voor gedetailleerde productinformatie en verkoopadressen op www.fatboy.com. Of stuur een e-mail naar press@fatboy.com.

Reacties