Foto: 2018-01/grote spiegel Sweetlivingshop.jpg

4x Deze interieur accessoires mag je niet missen in 2018!

Een nieuw jaar vormt natuurlijk het perfecte startsein voor vernieuwing in je woning!

Een frisse look is altijd welkom – zo ga je voor meer woonplezier in je interieur. Hoe je dat het beste op een eenvoudige manier kunt aanpakken? Door nieuwe accessoires in huis te halen. En in deze blog vertellen we je welke items je niet mag missen in 2018!

1. De grote spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste interieur van het land? Jij – als je deze nieuwe trends aanhoudt! De grote spiegel aan de wand is er daar één van, te vinden bij de woonaccessoires van Sweetlivingshop.nl. Je mag daarbij helemaal uitpakken: hoe groter het formaat van de spiegel, hoe beter. Geef ‘m een mooie plek in je woning, bijvoorbeeld boven de bank of op de schouw.

Op Sweetlivingshop.nl vind je bijzondere wandspiegels in verschillende designs. Ga je bijvoorbeeld voor een ronde variant, met een vriendelijk en speels effect? Of kies je juist voor vierkant: klassiek en wat meer statig. Ook de kleur van het frame speelt een rol: een basic kleur geeft een heel andere uitstraling dan een tint die eruit knalt. Aan jou de eer om je favoriet te kiezen!

 

2. Een unieke klok

Niet alleen de spiegel gaat een grote rol spelen het komende jaar: ook de unieke klok mag niet ontbreken als woonaccessoire! Tijd dus om de eenvoudige wandklok de deur uit te doen en te kiezen voor een variant die de show steelt. Ga voor een opvallende kleur of een uniek materiaal – zo blijft de klok niet ongezien!

De klok hoeft tegenwoordig ook niet meer aan de wand te hangen: je kunt ‘m net zo goed op de tafel kwijt! De zogenoemde tafelklok is een echte eyecatcher in het interieur. En tegelijkertijd zorg je er met dit model voor dat de klok zo helemaal bij de andere accessoires hoort, nu de klok hiertussen staat. Een mooie combinatie!

 

3. De rieten mand

De rieten mand is weer helemaal terug van weggeweest! Riet wordt zelfs gezien als hét materiaal van het komende jaar. Lichtkleurig, huiselijk en stevig: riet heeft het allemaal! Dit materiaal maakt je woning echt een stuk knusser – en daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.

De rieten stoel of lamp hebben we allemaal al wel eens voorbij zien komen. Maar heb je ooit aan de rieten mand gedacht? Dat is tevens meteen een handige opberger voor in huis – twee vliegen in één klap! En je kunt ‘m in werkelijk iedere woonruimte kwijt. Gebruik ‘m als wasmand in de badkamer, als opberger voor speelgoed in de kinderkamer of als mand voor plaids in de woonkamer. Multifunctioneel!

 

4. Planten

Planten, planten en nog eens planten: ook in 2018 gaan we vrolijk verder met het verzamelen van deze groene vrienden. Waar je de plant trend in het afgelopen jaar eigenlijk al niet over het hoofd hebt kunnen zien, benadrukken we ‘m toch maar weer eens in deze blog. We zijn er gewoon zo dol op!

Hoe meer groen in huis, hoe fijner het leefklimaat in je woning wordt. Ook zorgen planten voor rust, maar tegelijkertijd juist voor levendigheid. Een top combi! Door te kiezen voor verschillende plantsoorten en groottes, en door deze in uiteenlopende plantenpotten te stoppen, ga je voor een prachtig speels effect.

 

Trendy woonaccessoires: knap je interieur helemaal op!

Wie bovenstaande accessoires in huis haalt, gaat volledig met de nieuwste trends mee. En zo zien we het maar al te graag! Het is een kleine moeite om de accessoires in je interieur te vervangen – maar het resultaat is groot. Uitpakken maar, dus!

Reacties