string(1) "p"
Profielfoto van Creon Kozijnen
Creon Kozijnen
Sluisweg 2B, 3371 EV Hardinxveld-Giessendam

Lekker slapen met een raamhor

De nachtrust kan soms ernstig verstoord worden door binnenvliegend ongedierte. Je wilt graag je raam openzetten voor de frisse lucht.

Raamhor tegen insecten

En dan krijg je muggen en vliegen op de koop toe. Maar een dicht raam is natuurlijk niet de oplossing. Dat is benauwd en aantoonbaar minder gezond. Dan is een raamhor hier de ideale oplossing voor.

Wat is het voordeel van een raamhor?

Zoals hierboven al benoemd zijn muggen en vliegen een storende factor als je lekker wilt gaan slapen. Het zoemen en prikken is ronduit irritant waardoor deze insecten echt een plaag kunnen zijn. Gelukkig biedt een raamhor nu uitkomst. En buiten hun storende eigenschap zijn ze ook nog eens zeer onhygiënisch. Insecten dragen immers veel bacteriën met zich mee.

Typen raamhorren

Er zijn verschillende typen raamhorren te krijgen.

  • Een inzethor kan je er zelf makkelijk inzetten en weer verwijderen. Aan de boven- en onderkant zit een veer. Deze klemmen zich in de opening.
  • Een plissé raamhor is eenvoudig van links naar rechts te openen en ziet er bijzonder fraai en robuust uit.
  • Een klemhor kun je simpel zelf monteren. Je kunt hiermee alle standen van je draai - of kiepraam gebruiken.
  • Een rolhor kun je gebruiken voor draai-, schuif-, dak- en kiepramen. Deze rolhor is zeer kindvriendelijk. Er zijn dus veel verschillende raamhorren verkrijgbaar.

Zelf monteren

Een raamhor van Creon kun je heel eenvoudig zelf monteren. Ze zijn voorzien van een praktisch klemsysteem waardoor je ze na de zomermaanden weer eenvoudig kunt verwijderen en opbergen. Zo blijven ze schoon en hebben ze een langere levensduur. Ieder type raamhor kun je zelf inmeten en monteren. Lees hiervoor wel uitgebreid de instructies door.

Online en op maat

Bij Creon bestellen betekent een hoge kwaliteit raamhor tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Gespecialiseerd in maatwerk laten ze je nooit voor een verrassing staan. Na het invoeren van alle maten krijg je vooraf online de totaalprijs te zien. Bij Creon adviseren ze je graag dus bel of mail ze gerust. En voor de komende zomermaanden…slaap lekker!