string(1) "p"
Profielfoto van Creon Kozijnen
Creon Kozijnen
Sluisweg 2B, 3371 EV Hardinxveld-Giessendam

Een hordeur is zeer handig

In de herfst- en wintermaanden houden we ramen en deuren het liefst zoveel mogelijk dicht.

Een hordeur houdt ongedierte buiten

Als echter de lente en de zomer in het land zijn, genieten we graag van het mooie zonlicht, de geur van bloemen en het heilzame effect van frisse lucht. Behalve frisse lucht komen echter ook insecten, spinnen en ander zogenaamd ongedierte naar binnen. Door horren te plaatsen voor onze ramen houden we het grootste deel van de insecten buiten. We hebben liever geen wespen rond onze eettafel en ook muggen mogen ons 's nachts liever niet lastigvallen. Voor onze ramen hebben we oplossingen. Waarom dan niet voor onze deuren?

Een plissé hordeur, op maat gemaakt

Door de dag heen lopen we regelmatig van binnen naar buiten en weer terug. Dat betekent dat een insectenwerende oplossing voor een deur vooral gebruiksvriendelijk en ons niet tot last mag zijn. In veel huizen is gekozen voor kralenkettingen of andere oplossingen die als een gordijn voor de deuropening hangen. Het werkt een beetje en daar is ook alles mee gezegd. Wil je met een dienblad vol verkoelende drankjes je tuin in lopen, dan zitten je insectenwerende oplossingen je vaak danig in de weg. Creon Kozijnen heeft echter een betere oplossing. Een speciaal op maat gemaakte hordeur van hoogwaardig materiaal, dat zowel op kunststoffen, houten als aluminium deurkozijnen kan worden gemonteerd. De stof is gemaakt van zeer fijn gaasmateriaal dat alle ongedierte buiten houdt. De stof is plissé, waardoor het als een harmonica opvouwt, mocht je naar buiten of binnen willen. Je bedient je hordeur met één hand en je kunt erop vertrouwen dat je er jaren plezier van hebt.

 

Een hordeur geeft bescherming én gemak

Het maakt niet uit of je houten of kunststof of aluminium deuren hebt. Ook maakt het niet uit of de deuren naar buiten of naar binnen opengaan. Voor elk type deur is het mogelijk om een hordeur te plaatsen die wel frisse lucht doorlaat, maar effectief insecten en andere indringers weren. Als je deze kozijnen bovendien geheel op maat laat maken, dan weet je dat ze van duurzame materialen zijn gemaakt en veel jaren meegaan. Ook weet je dat ze naadloos zelf kunt monteren als je de makkelijk te begrijpen meetinstructies hebt gevolgd. Creon Kozijnen kan je helpen met een perfect passende hordeur die je huis optimale bescherming geeft en bovendien gemakkelijk is in het gebruik.